Behind De Candelabra   10 dec 2013
Inlay van Behind De Candelabra
 
     
     
 
Screenshot van Behind De Candelabra   Screenshot van Behind De Candelabra   Screenshot van Behind De Candelabra
 
     
 
   
Genre: Speelfilm
Acteurs: Michael Douglas
Matt Damon
Dan Aykroyd
Robe Lowe
Speelduur: 114 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  6,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Kitsch, glitter en glamour, dat zijn de woorden waarmee entertainer Liberace (Michael Douglas), Lee voor zijn inner circle, het beste omschreven kan worden. Voor het eerst in Las Vegas is Scott Thornson (Matt Damon) danig onder de indruk van de über-gay pianist en Scott, die na de show mee mag backstage, maakt op zijn beurt ook een uitstekende eerste indruk. De volgende dag mag hij in Lee’s protserige villa op visite komen en de twee raken bevriend en Lee biedt hem al vrij snel een baan en een plek in zijn bed aan. Scott stemt toe, maar hij heeft op dat moment nog geen flauw idee in wat voor bizarre wereld hij terecht komt en hoe vernederend een leven aan Liberace’s zijde kan zijn…

Het is heel erg dapper dat acteurs als Michael Douglas en Matt Damon dit soort toch zeer gewaagde rollen durven te accepteren. Het feit dat Steven Soderbergh de regie deed, zal daar ongetwijfeld aan bijgedragen hebben, maar gemakkelijk zal het niet zijn geweest. De wereld van Liberace zal zelfs binnen de gay community als redelijk extreem gezien worden. Maar wat een geweldige rollen van beide heren.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...