Bullet To The Head   16 jul 2013
Inlay van Bullet To The Head
 
     
     
 
Screenshot van Bullet To The Head   Screenshot van Bullet To The Head   Screenshot van Bullet To The Head
 
     
 
   
Genre: Actie / Avontuur
Acteurs: Sylvester Stallone
Christian Slater
Sung Kang
Jon Seda
Adewale Akinnuoye-Agbaje
Speelduur: 83 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,8

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Huurmoordenaars James Bonomo (Sylvester Stallone) en Louis Blanchard (Jon Seda) voeren een opdracht uit met als doelwit de voormalig en zeer corrupte rechercheur Hank Greely. De moord krijgt een vervelend staartje, want Blanchard wordt zelf die avond vermoord en als zijn stoffelijk overschot bij de patholoog anatoom naast dat van Greely ligt, legt rechercheur Taylor Kwon, ex-collega van Greely, de link naar Bonomo. Kwon is echter niet geďnteresseerd in Bonomo maar in diens opdrachtgever en dat wordt hem niet in dank afgenomen, want als Kwon zijn enige aanknopingspunt volgt, wordt er een aanslag op hem gepleegd.  Bonomo komt tussenbeide en de twee besluiten, zij het niet van harte, samen te werken om hun gezamenlijke vijand op te sporen. Het spoor leidt naar Marcus Baptiste (Christian Slater), tussenpersoon van de uit Afrika gevluchte Robert Nkomo, de opdrachtgever voor de moord en de spil in een net rondom een grootschalige projectontwikkeling waarbij verschillende lokale politici zijn omgekocht. Gezien de grote belangen die er spelen moeten Bonomo en Kwon goed op hun tellen passen, want Nkomo zoekt naar de zwakke plek waarmee hij zijn kwelgeesten onder druk kan zetten de jacht op hem te staken. En die plek heeft hij al snel gevonden…

Juli is een maand met een aantal goede actiefilms en net als Arnold Schwarzenegger in The Last Stand bewijst ook generatiegenoot Sylvester Stallone dat ‘de oudjes’ het nog best doen. Bullet to the Head werd geregisseerd door de legendarische Walter Hill, de filmmaker van klassiekers als The Driver, Warriors en 48 Hours en die man weet precies wat de kijker wil zien. Deze film is dan ook een stuk geloofwaardiger en minder ‘over the top’ dan bijvoorbeeld The Expendables en dat betekent dat hij een bredere doelgroep zal bereiken.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...