Enders Game   6 mei 2014
Inlay van Enders Game
 
     
     
 
Screenshot van Enders Game   Screenshot van Enders Game   Screenshot van Enders Game
 
     
 
   
Genre: Sci-Fi & Fantasy
Acteurs: Harrison Ford
Asa Butterfield
Ben Kinglsey
Abigail Breslin
Viola Davis
Speelduur: 106 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Vijftig jaar geleden is een buitenaards ras, de Formics, de aarde binnengevallen en tientallen miljoenen mensen komen hierbij om het leven. De Formics worden uiteindelijk verslagen en sindsdien bereidt de mensheid zich voor op hun terugkomst. Hierin heeft de jeugd de toekomst, want wie beter dan de generatie die met computerspelletjes is opgegroeid om hun virtuele kunde in dienst te stellen van de aarde. De talentvolle Andrew Ender Wiggin wordt door zijn commandant, kolonel Hairam Graff (Harrison Ford) als een toekomstig leider gezien. Graff besluit het Ender echter extra lastig te maken, want alleen talent is niet genoeg. Ender doorstaat de test uitstekend en wordt hierdoor tot de in een baan rond de aarde rondzwevende internationale krijgsschool toegelaten, een plek waar hij zijn kunde en zijn emoties leert te combineren. Zijn drilinstructeur heeft het moeilijk met de eigenzinnige Ender. Die vertoont ook tijdens deze volgende fase van zijn opleiding precies het gedrag wat Graff van hem verwacht en hij wordt dan ook als eerste van zijn groep gepromoveerd. Zijn nieuwe groepscommandant is echter verre van blij met zijn komst, maar ook hem is Ender al snel de baas. Het is weer een stap richting de positie waarin Graff hem probeert te manoeuvreren zodat hij zijn taak uit kan voeren in de onvermijdelijke oorlog die gaat komen...

 

Sci-Fi avonturenfilm Ender's Game is mooi gemaakt en met Harrison Ford in de gelederen trekt hij natuurlijk extra de aandacht. Ford heeft met rollen in Star Wars, Blade Runner en, in mindere mate, Cowboys & Aliens de nodige ervaring in het Sci-Fi genre. Deze Ender's Game had een budget van 110 miljoen dollar en is dus mooi gemaakt en zeker entertainend.

 

 

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...