Evil Dead 2013   24 sep 2013
Inlay van Evil Dead 2013
 
     
     
 
Screenshot van Evil Dead 2013   Screenshot van Evil Dead 2013   Screenshot van Evil Dead 2013
 
     
 
   
Genre: Horror
Acteurs: Jane Levy
Shiloh Fernandez
Jessica Lucas
Speelduur: 86 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

David, zijn vriendin Natalie, zijn verslaafde zusje Mia en vriendin Olivia en haar vriend Eric komen bijeen bij het huisje in de bossen waar David en Mia tijdens hun jeugd hun vakanties doorbrachten. Doel van hun komst is een nieuwe poging om Mia af te laten kicken en er staat hen dus een paar zware dagen te wachten. Hoe zwaar die dagen gaan worden, dat kan echter niemand vermoeden. Mia's afkickverschijnselen zijn al snel het minste van hun problemen als haar op scherp staande zintuigen een doordringende geur oppikken. Onder de vloer vinden ze de rottende overblijfselen van een aantal dieren die in één of ander ritueel is afgeslacht. Nieuwsgierig naar wat er zich daar heeft afgespeeld, opent Eric een pakje dat hij er heeft gevonden en in dat pakje treft hij een boek aan. Hij wordt nog gewaarschuwd het boek met rust te laten, maar die waarschuwing negeert hij en zonder het te weten roept hij een onheil over zichzelf en alle andere aanwezigen af dat zijn weerga niet kent…

Evil Dead is de nieuwste in een lange rij horror remakes en ook bij deze is het verschil tussen het origineel uit 1981, geregisseerd door Sam Raimi, en de remake goed te zien. Het kan tegenwoordig allemaal veel enger en geloofwaardiger vormgegeven worden en daar hebben de makers dankbaar gebruik van gemaakt. Veel meer horror dan dit zal je niet snel in een film tegenkomen en als dat je ding is, dan is deze nieuwe versie, net als het origineel dat was voor de horror-liefhebbers uit de tachtiger jaren, echt het summum.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...