Fire With Fire   21 aug 2013
Inlay van Fire With Fire
 
     
     
 
Screenshot van Fire With Fire   Screenshot van Fire With Fire   Screenshot van Fire With Fire
 
     
 
   
Genre: Actie / Avontuur
Acteurs: Josh Duhamel
Bruce Willis
Rosario Dawson
Vincent D'Onofrio
Speelduur: 93 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Na een zware nacht stopt brandweerman Jeremy Coleman (Josh Duhamel) samen met twee collega’s bij een nachtwinkel om nog even wat inkopen te doen. Hij is nog maar koud binnen als er drie mannen binnen komen die Jeremy, eigenaar Dennis en diens zoon onder schot nemen. De leider van het drietal stelt zich voor als David Hagen (Vincent D'Onofrio) en als deze Hagen eigenhandig zowel Dennis als zijn zoon geëxecuteerd, wordt duidelijk welk monster er binnen is gekomen. Jeremy weet zelf ternauwernood aan hetzelfde lot te ontkomen en in tegenstelling tot alle eerdere betrokkenen besluit hij tegen Hagen te getuigen. Dit tot groot genoegen van rechercheur Mike Cella (Bruce Willis) die al jaren achter Hagen, de leider van een Arisch misdaadsyndicaat, aan zit. Hagen staat bekend als levensgevaarlijk, een pure sociopaat die er alles aan zal doen om het Jeremy onmogelijk te maken om te getuigen en voor zijn eigen veiligheid zal Jeremy in het getuigenbeschermingsprogramma moeten gaan. Waar echter niemand op voorbereid is, is dat Hagen erop getraind is feilloos de zwakke plek van zijn slachtoffers te vinden en op het moment dat Jeremy daar mee geconfronteerd wordt, neemt hij een beslissing die zowel Cella als Hagen niet aan hebben kunnen zien komen…

We kunnen het niet vaak genoeg roepen, maar dit zijn de films die we heel graag in een hogere frequentie op het releaseschema willen zien. Voor de grote films met honderden miljoenen budget en voor 3D ga je naar de bioscoop, voor films als Fire With Fire ga je naar de videotheek. Dat maakt deze film niet minder belangrijk, want het zijn nog steeds deze films die een minimaal even grote doelgroep bereiken en uitstekend gewaardeerd worden. De grootste kracht van deze film zit ‘m in de super enge rol die Vincent D’Onofrio hier neer zet. Zijn personage is zo ijzig koel dat hij de film in zijn eentje extra spannend maakt. Je zult het maar op moeten nemen tegen iemand die zo meedogenloos is en tegelijk ook nog eens oppermachtig de beschikking heeft over alle denkbare informatiebronnen. Hoe stop je zo iemand?

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...