Guust Flater  
Inlay van Guust Flater
 
     
     
 
Screenshot van Guust Flater   Screenshot van Guust Flater   Screenshot van Guust Flater
 
     
 
   
Genre: Komedie/Humor
Acteurs: Théo Fernandez
 Pierre-François Martin-Laval
Arnaud Ducret
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  6,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Nietsnut /jongste bediende Guust Flater is liever lui dan moe, maakt de redactie van weekblad Robbedoes iedere dag onveilig met zijn bizarre experimenten, stelt het belang van zijn kat en zeemeeuw, zijn flaterfoon en zijn gekke uitvindingen boven het belang van Pruimpit, zijn directe leidinggevende die hij met regelmaat tot waanzin drijft. En dan is er natuurlijk juffrouw Jannie die stapelverliefd is op de goedaardige Flater die in haar ogen geen kwaad kan doen. En dat is het beste bewijs dat liefde blind is, want Guust veroorzaakt catastrofe na catastrofe en daar kan meneer De Mesmaeker, die poging na poging doet om eindelijk zijn contract met uitgeverij Dupies te laten ondertekenen, uit veelvuldige persoonlijke en soms grappig traumatische ervaringen over meepraten...

 

De avonturen van Guust Flater, Pruimpit, Juffrouw Jannie, agent Vondelaar en de gevreesde Meneer De Mesmaeker zijn ruimschoots beschreven in de zeer populaire strip-reeks waar iedereen boven de 45 mee is opgegroeid. Na deze, bij de iets oudere generatie wereldberoemde, strips komt hier dan nu de live action-film van Guust Flater. Diezelfde generatie zal er misschien even aan moeten wennen, maar er zitten wel heel veel hele bekende situaties in en dat is altijd leuk om te zien. De jongere generatie kent dat niet, maar die zullen het absoluut grappig vinden. En als de Fransen één ding goed kunnen, dan is het leuke komedies maken.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...