Horrible Bosses 2   14 apr 2015
Inlay van Horrible Bosses 2
 
     
     
 
Screenshot van Horrible Bosses 2   Screenshot van Horrible Bosses 2   Screenshot van Horrible Bosses 2
 
     
 
   
Genre: Komedie/Humor, Thriller/Misdaad
Acteurs: Jason Bateman
Jason Sudeikis
Charlie Day
Jennifer Aniston
Kevin Spacey
Jamie Foxx
Chris Pine
Christopher Waltz
Speelduur: 104 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Na verschillende spraakmakende aanvaringen met hun bazen zijn Nick, Kurt en Dale (Jason Bateman, Jason Sudeikis en Charlie Day) voor zichzelf begonnen en ze hopen met hun uitvinding, de Shower Buddy, een grote klapper te maken. Na hun optreden in een ontbijtshow worden ze gebeld door Rex Hansen (Chris Pine) van Boulder Stream, één van Amerika's grootste postorderbedrijven. Rex probeert de drie een poot uit te draaien, maar zijn dominante vader Bert (Christoph Waltz) is minder streng en geeft de jongens een eerste order van 100.000 units. Een pand wordt gehuurd, personeel wordt aangenomen en het gaat allemaal zo goed dat ze nog voor de deadline uit kunnen leveren. Helaas heeft Bert een onaangename verrassing en het drietal staat wederom voor een ogenschijnlijk onmogelijke opgave. Uit het verleden weten ze dat moord niet echt hun ding is, dus ze zullen snel iets anders moeten verzinnen, maar dan hebben ze goed zakelijk advies nodig. Helaas is Dave Harken (Kevin Spacey), Nick's oude baas die mede door hun toedoen in de gevangenis zit, niet genegen om het drietal te helpen en dat betekent dat ze niets anders kunnen doen dan voor een tweede keer het criminele pad kiezen. Motherfucker Jones (Jamie Foxx) brengt ook nu weer weinig uitkomst, dus ook nu moeten ze het weer helemaal zelf uitzoeken. Gelukkig krijgen ze onverwacht hulp, notabene van hun beoogde slachtoffer zelf...

 

De drie hoofdrolspelers zijn terug, maar hun bazen, tenminste twee van de drie, spelen dit keer kleine rollen. Colin Farrell zien we niet terug, Spacey een paar keer kort in de bak en het is dus de zwaar seksverslaafde Jennifer Aniston die van dat drietal de grootste, even ranzige rol inneemt. We zien in dit tweede deel een nieuwe misdaad met nieuwe deelnemers en Chris Pine is hier een meer dan waardige tegenstander. Ook Christoph Waltz is perfect gecast, want die is ‘the one you love to hate' en dat doet hij op een manier zoals alleen hij dat kan, heerlijk irritant.   

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...