Identity Thief   6 aug 2013
Inlay van Identity Thief
 
     
     
 
Screenshot van Identity Thief   Screenshot van Identity Thief   Screenshot van Identity Thief
 
     
 
   
Genre: Komedie/Humor
Acteurs: Jason Bateman
Melissa McCarthy
Amanda Peet
Morris Chestnut
Speelduur: 107 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,2

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Als Sandy Patterson (Jason Bateman) de melding krijgt dat iemand zijn identiteit heeft gestolen, heeft hij nog geen idee dat Diana, de dame die hem daar telefonisch netjes over inlicht, precies daar mee bezig is. Diana (Melissa McCarthy) vergaart tijdens het gesprek al Sandy’s persoonlijke gegevens en daarmee creëert ze alle benodigde identiteitspapieren en creditcards om vervolgens op Sandy's kosten flink los te gaan. Pas als Sandy op een dag moet tanken, krijgt hij door hoeveel schade zijn alter ego heeft aangericht. En niet alleen financieel, want Diana heeft ook wat aanvaringen met justitie gehad en voor Sandy er erg in heeft, zit hij geboeid op het politiebureau. Hij kan dan nog net uitleggen wat er aan de hand is, maar een oplossing kan de politie hem niet bieden. Om zowel zijn baan als zijn kredietwaardigheid te redden moet hij zelf naar Florida om de vrouw die zijn leven verwoest eigenhandig naar Denver te halen. Haar opsporen is niet zijn grootste probleem, maar haar mee krijgen, dat is een heel ander verhaal…

Identity Thief past perfect in het 'alles wat mis kan gaan gaat mis'-subgenre waar komedies als Midnight Run en Trains, Planes & Automobiles ook onder vallen. In dit genre probeert iemand wanhopig van plek A naar plek B te geraken en wat hij ook probeert, het gaat allemaal mis. Dat zorgt voor hele leuke taferelen met Jason Bateman als een brave burger die compleet buiten zijn normale doen te maken krijgt met zijn persoonlijke kwelgeest, perfect gespeeld door Melissa McCarthy. Ze hadden voor de rol van fraudeur geen betere dan McCarthy kunnen kiezen. Die kan als geen ander op een leuke manier zwaar over de top gaan en dat is precies wat ze in deze film mag laten zien. Hun goed op elkaar afgestemde mix van karakters maakt van Identity Thief een heerlijke komedie.

 

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...