Killing Season   12 nov 2013
Inlay van Killing Season
 
     
     
 
Screenshot van Killing Season   Screenshot van Killing Season   Screenshot van Killing Season
 
     
 
   
Genre: Thriller/Misdaad, Actie / Avontuur
Acteurs: Robert De Niro
John Travolta
Speelduur: 83 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,2

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Als Benjamin Ford (Robert De Niro), een voormalig kolonel die sinds zijn pensionering een zeer teruggetrokken leven leidt in een blokhut in de bergen, op een dag midden in het bos met autopech stil komt te staan, staat er ineens een voor hem onbekende jager voor zijn neus. De man stelt zich voor als Emil Kovac en hij biedt aan Ford weer op weg te helpen. Dat lukt en omdat het weer plotseling verslechtert, nodigt Ford Kovac (John Travolta) uit om in zijn huis te schuilen. Daar aangekomen raken de twee aan de praat en al pratend ontdekken ze dat Kovac afkomstig is uit een klein Bosnisch dorp, hetzelfde dorp waar Ford tijdens de Servische-Bosnische oorlog in de buurt gelegerd is geweest. Dat schept gelijk een band en voor Ford is het reden genoeg om zijn redder in autonood uit te nodigen om te blijven eten. Na het eten drinken de twee nog even gezellig een fles Jägermeister leeg voordat Kovac afscheid neemt en de nacht in verdwijnt. Maar dat doet hij niet voor een afspraak gemaakt te hebben de volgende dag samen te jagen, iets wat Ford al heel lang niet meer heeft gedaan. Wat Ford op dat moment nog niet kan vermoeden, is dat die jacht al heel snel een heel ander karakter krijgt…

John Travolta en Robert De Niro waren nog niet eerder samen in een film te zien en alleen daarvoor is Killing Season, een actie-thriller die zich afspeelt in een bos- c.q. bergachtige omgeving, al interessant genoeg om te huren. Travolta is perfect met zijn aparte kop en zijn zware Europese accent waar onderhuids heel veel dreiging van uit gaat, ook al is hij in het begin de vriendelijkheid zelve. De situatie wordt al snel grimmig en bloederig en deze twee acteertoppers zijn in deze film op alle denkbare vlakken heel goed aan elkaar gewaagd.

 

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...