Outcast   22 sep 2015
Inlay van Outcast
 
     
     
 
Screenshot van Outcast   Screenshot van Outcast   Screenshot van Outcast
 
     
 
   
Genre: Actie / Avontuur
Acteurs: Nicolas Cage
Hayden Christensen
Speelduur: 92 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Als de koning van een Chinees koninkrijk zijn einde voelt naderen benoemt hij tegen alle verwachting in zijn jongste zoon Qiang tot zijn opvolger. Dat valt niet goed bij zijn oudste zoon Shing, een machtig krijger die het koninkrijk trouw heeft gediend maar die in de ogen van de koning meer een krijgsheer is tijdens oorlogstijd en geen goed leider om vrede te stichten en te bewaren. Qiang wordt met het koninklijke zegel, het teken van de macht, in allerijl het paleis uit gesmokkeld om zich samen met zijn zus Lian in Shing Yuing bij een aan de koning trouwe generaal te voegen. Shing's gevreesde zwarte garde heeft het tweetal al snel te pakken en alleen door tussenkomst van voormalig kruisridder Jacob (Hayden Christensen), die de gruwelen van de Heilige Oorlog ver achter zich heeft gelaten, weten de prinses en de nieuwe koning te ontsnappen. Maar de klopjacht gaat op volle sterkte door en het vluchtende trio moet zeer creatief zijn om het continue aanwezige gevaar het hoofd te bieden...

 

Naast Hayden Christensen is er een rol weggelegd voor Nicolas Cage die prominent deelneemt aan de schermutselingen in het Midden Oosten als even later ook in het Verre Oosten. Het zijn twee grote Amerikaanse namen in een Chinese avonturenfilm, een combinatie die hier goed werkt en als grote voordeel heeft dat er na hun salarissen nog voldoende budget beschikbaar is om er iets moois van te maken.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...