Paddington   31 mrt 2015
Inlay van Paddington
 
     
     
 
Screenshot van Paddington   Screenshot van Paddington   Screenshot van Paddington
 
     
 
   
Genre: Familiefilm, Komedie/Humor
Acteurs: Ben Wishaw (stem)
Hugh Bonneville
Michael Gambon (stem)
Matt Lucas
Julie Walters
Speelduur: 95 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Na een zware aardbeving staat het neefje van Peruviaanse beren Pastuzo en Lucy ineens voor een moeilijke keuze. Zijn oom is door de beving spoorloos verdwenen en zijn tante is niet in staat om alleen voor hem te zorgen. Daarom stuurt ze haar neefje naar Londen om daar op zoek te gaan naar de vriendelijke ontdekkingsreiziger die ze jaren geleden hebben leren kennen en van wie ze de mensentaal hebben geleerd. Op Paddington station staat het beertje er een beetje verloren bij, zo verloren dat de familie Brown zich over hem ontfermt. Ze noemen het beertje Paddington en nemen hem voor een nachtje mee naar huis. En nachtje maar, want vader Henry (Hugh Bonneville) is niet echt enthousiast om Paddington mee naar huis te nemen. Moeder Mary en kinderen Judy en Jonathan zijn wel blij met deze tijdelijke nieuwe aanwinst van het gezin en Mary is zelfs bereid haar gast te helpen met het vinden van de ontdekkingsreiziger van wie Paddington helaas de naam niet kent. Paddington's hoed, ooit eigendom van de ontdekkingsreiziger, is mogelijk een goede aanwijzing en Mary neemt hem mee naar een antiekwinkeltje waar een goede vriend de hoed zal onderzoeken. Ondertussen is de boosaardige Millicent (Nicole Kidman) ook op zoek naar de kleine beer. Zij heeft echter weinig goeds met Paddington voor. Deze Peruviaanse beer heeft lang geleden haar leven verwoest en zij is tot alles bereid om Paddington in handen te krijgen...

Een blauwe houtjes-touwtjes jas en een rode hoed, dat zijn de karakteristieke kledingstukken van beertje Paddington, het populaire karakter uit de Engelse 'literatuur'. Als film heeft Paddington echt alles in zich om geliefd te zijn bij het hele gezin. De beer is mega mooi gemaakt, beleeft leuke avonturen en hij wordt omringd door veel Engels toptalent en een Australische topactrice. Dus er staat deze film niets in de weg om uit te groeien tot een succesvolle franchise, want het zou ons echt verbazen als het bij deze ene film blijft.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...