Pawn War Chronicles   14 jan 2014
Inlay van Pawn War Chronicles
 
     
     
 
Screenshot van Pawn War Chronicles   Screenshot van Pawn War Chronicles   Screenshot van Pawn War Chronicles
 
     
 
   
Genre: Thriller/Misdaad
Acteurs: Paul Walker
Elijah Wood
Matt Dillon
Vincent D'Onofrio
Ashley Simpson
Brendan Fraser
Lucas Haas
Speelduur: 101 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Zonder het te weten speelt pandjesbaas Alton (Vincent D’Onofrio) een belangrijke rol in het leven van enkele van zijn klanten. Crimineel JJ beleent er zijn shotgun en roept daarmee de woede van collega-crimineel Raw Dog (Paul Walker) over zich af, want zonder dat wapen staan ze met lege handen als ze een meth-lab willen overvallen. Richard (Matt Dillon) komt er de trouwring van zijn kersverse bruid belenen en ziet in de etalage de trouwring van zijn jaren geleden spoorloos verdwenen vrouw liggen. Een ontdekking met vergaande gevolgen voor de slachtoffers van een serie-ontvoerder. Elvis-imitator Ricky (Brendan Fraser) levert tegen een klein geldbedrag zijn gouden ketting in en ook zijn leven neemt nadien een vreemde wending.

Pawn War Chronicles is zo’n film met verschillende verhaallijnen die allemaal met elkaar verbonden zijn en gaandeweg de film zie je de puzzelstukjes in elkaar vallen. Met Vincent D’Onofrio, Matt Dillon, Brendan Fraser, DJ Qualls, Elijah Wood, Lucas Haas en Norman Reedus heeft deze film al heel veel bekende namen binnen de gelederen, maar het is natuurlijk de aanwezigheid van de veel te vroeg overleden Paul Walker die deze film extra bijzonder maakt. Dit is de laatste film die Walker levend heeft afgerond, hoewel zijn personage hier heel wat te verduren krijgt. Leuke, zij het wat aparte film met hard geweld en behoorlijk veel vrouwelijk bloot.

 

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...