Pound Of Flesh   29 sep 2015
Inlay van Pound Of Flesh
 
     
     
 
Screenshot van Pound Of Flesh   Screenshot van Pound Of Flesh   Screenshot van Pound Of Flesh
 
     
 
   
Genre: Actie / Avontuur
Acteurs: Jean-Claude Van Damme
Darren Shahlavi
Charlotte Peters
Speelduur: 102 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Deacon Lyle (Jean-Claude van Damme) is nog maar net in Manilla aangekomen en in zijn hotel ingecheckt als hij op straat in moet grijpen bij een ruzie tussen een man en een vrouw. Nadat hij de dame in kwestie van haar belager heeft bevrijd, is ze hem daarvoor zo dankbaar dat ze die avond op stap gaan en die nacht samen het bed delen. Maar dat gezellige samenzijn heeft een nare bijwerking als Deacon wordt verdoofd en er de volgende ochtend achter komt dat er op redelijk professionele wijze een nier bij hem is weggehaald. De daders hebben hem netjes achtergelaten met wat uitleg over de nazorg en een leuk geldbedrag, maar dat betekent niet dat Deacon de gebeurtenissen zomaar zal accepteren. Hij wil zijn nier, waarvoor Deacon zelf een hele goede bestemming heeft, absoluut terug en hij is tot alles bereid om deze grove schending ongedaan te maken...

 

De Musscles From Brussels laat in Pound Of Flesh zien dat je boven de vijftig nog goed uit de voeten kunt als actieheld, iets wat iemand als de bijna tien jaar oudere Liam Neeson, zij het iets minder fysiek, ook nog aardig afgaat. Van Damme is natuurlijk de man van de hoge trappen en de spagaat, dus daar komt wel iets mee bij kijken en je kunt lang niet alles met trucage verhullen.  Hij is natuurlijk niet meer de Van Damme van twintig jaar geleden, maar het komt nog heel geloofwaardig over en de liefhebbers van dit type film blijven hun actieheld ook hierna zeker nog trouw.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...