Project T   7 okt 2015
Inlay van Project T
 
     
     
 
Screenshot van Project T   Screenshot van Project T   Screenshot van Project T
 
     
 
   
Genre: Sci-Fi & Fantasy, Actie / Avontuur
Acteurs: George Clooney
Hugh Laurie
Britt Robertson
Tim McGraw
Keegan-Michael Key
Raffey Cassidy
Speelduur: 121 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Als de dochter van een NASA-technicus is Casey Newton (Britt Robertson) al op hele jonge leeftijd extreem nieuwsgierig naar het heelal. Op school krijgt ze van verschillende leraren te horen hoe slecht het er voorstaat met de wereld en met het milieu, maar in haar ogen komt niemand ook maar met de kleinste suggestie om iets van die problemen op te lossen. Als ze onverwacht in het bezit komt van een voor haar onbekend speldje gaat er ineens een andere wereld voor haar open. Letterlijk, want zodra ze het speldje oppakt, staat ze midden in een veld met uitzicht op een futuristische stad. Na van de eerste schrik te zijn bekomen, maakt ze op haar gemak nog een keer gebruik van het speldje om die bijzondere wereld verder te ontdekken, maar na enige tijd lijkt de speld zijn kracht te verliezen en keert ze terug naar haar eigen wereld. Nieuwsgierig als ze is, gaat ze op zoek naar de herkomst van het speldje en voor ze er erg in heeft, zit ze samen met de op haar leeftijd ook zo nieuwsgierige Frank Walker (George Clooney) midden in een angstaanjagend avontuur waarbij de toekomst van de aarde op het spel staat...

 

Project T, ook bekend als Tomorrowland, kostte maar liefst bijna 200 miljoen en zakte tegen alle verwachtingen in volledig door het ijs, iets wat Disney eerder overkwam met Mars Needs Moms en John Carter. En dat is heel jammer, want het is een bijzonder mooi gemaakte en even originele avonturenfilm waar je het uitgegeven budget zeker aan af ziet. Waarom de consument in de bioscoop niet is op komen dagen blijft een raadsel, maar niet getreurd, want tegen veel lagere kosten is hij er nu op DVD en Blu Ray en kun je thuis genieten van een prachtige film die ook nog eens een goede boodschap met zich meedraagt.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...