Reasonable Doubt   5 sep 2014
Inlay van Reasonable Doubt
 
     
     
 
Screenshot van Reasonable Doubt   Screenshot van Reasonable Doubt   Screenshot van Reasonable Doubt
 
     
 
   
Genre: Thriller/Misdaad
Acteurs: Dominic Cooper
Samuel L. Jackson
Speelduur: 89 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  9,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Assistent openbaar aanklager Mitch Brockden (Dominic Cooper) combineert zijn ambitie binnen zijn werk met een gelukkig gezinsleven met zijn vrouw en pasgeboren dochtertje. Als hij na het werk met een paar collega's wat gaat drinken, is hij in eerste instantie verstandig genoeg om de auto te laten staan en een taxi te bellen. Maar als hij twee mannen rond zijn auto ziet hangen, besluit hij toch zelf te rijden en daarmee neemt hij, gezien zijn functie binnen het OM, meer dan anderen een groot risico. In een slecht verlichte straat duikt er, precies op het moment dat hij even afgeleid is, vanuit het niets een voetganger op die hij vol schept. Zijn aangeschoten toestand dwingt hem er toe om, nadat hij in een telefooncel een ambulance heeft gebeld, door te rijden en als aanklager weet hij precies wat hij moet doen om alle bewijzen van zijn betrokkenheid te vernietigen. De volgende ochtend verneemt hij via de televisie het verhaal over de 24-jarige ex-gedetineerde Cecil Ackerman, wiens lichaam tijdens een routinecontrole achter in een busje is aangetroffen. De bestuurder beweert dat hij Cecil zwaar gewond op straat heeft gevonden en hem naar het ziekenhuis wilde brengen, maar daar gelooft de politie geen woord van. Mitch trekt de zaak naar zich toe en komt zo tegenover de 55-jarige automonteur Clinton Davis te staan. Clinton (Samuel L. Jackson) beweert onschuldig te zijn en tijdens de rechtszaak doet Mitch er alles aan om de zaak voor de verdediging wat eenvoudiger te maken. Maar is dat eigenlijk wel verstandig?

 

Eindelijk weer eens een spannende thriller die je als kijker meerdere malen op het verkeerde been weet te zetten. Je weet daardoor niet hoe je tegen Samuel L. Jackson aan moet kijken en dat beeld verandert een paar keer. Het hoe of wat laten we hier maar even weg, want dat moet je gaandeweg de film maar zelf uit zien te vogelen en dat maakt Reasonable Doubt er eigenlijk alleen maar interessanter op. Spannend!

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...