Red 2   3 dec 2013
Inlay van Red 2
 
     
     
 
Screenshot van Red 2   Screenshot van Red 2   Screenshot van Red 2
 
     
 
   
Genre: Thriller/Misdaad, Komedie/Humor, Actie / Avontuur
Acteurs: Bruce Willis
Helen Mirren
John Malkovich
Anthony Hopkins
Catherine Zeta-Jones
Mary Louise Parker
Byung Hun Lee
David Thewlis
Brian Cox
Speelduur: 103 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,9

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Ex-CIA agent Frank Moses (Bruce Willis) geniet samen met zijn vriendin Sarah (Mary-Louise Parker) van zijn welverdiende pensionering. Hij is in vergelijking met zijn oude werk een beetje een saaie sok geworden, maar dat bevalt hem vreemd genoeg prima. Hij zit er dan ook niet op te wachten dat zijn paranoia ex-collega/vriend Marvin (John Malkovich) hem op een dag in de supermarkt benadert met een onheil voorspellende mededeling over een op Wikileaks verschenen document over een decennia oude zaak. Als diezelfde Marvin even later op de parkeerplaats samen met zijn auto de lucht in wordt geblazen, beseft Frank dat je als CIA-er nooit echt met pensioen kunt gaan. Direct na de uitvaartdienst wordt Frank opgepakt voor verhoor. Hij is echter niet de enige die informatie uit Frank wil halen, want even later wordt het CIA-bureau aangevallen door een moordcommando. Maar Frank is hen, met de hulp van een oude vriend, net even te snel af en vanaf dat moment is het gedaan met de rust en moet Frank samen met een oude bekende (Helen Mirren) en een nieuwkomer (Catherine Zeta-Jones) flink aan de bak…

Meer van hetzelfde is in het geval van Red 2 alleen maar positief en we zien (bijna) de hele ploeg uit de eerste film weer hun opwachting maken. Bijna, want Morgan Freeman is ingeruild voor Catherine Zeta-Jones én Anthony Hopkins die zoals altijd weer een uitstekende rol vertolkt. Red 2 is ook nu weer een actie-thriller, of is het nu een actie-komedie? Kijk zelf en oordeel.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...