Sabotage   25 sep 2014
Inlay van Sabotage
 
     
     
 
Screenshot van Sabotage   Screenshot van Sabotage   Screenshot van Sabotage
 
     
 
   
Genre: Actie / Avontuur
Acteurs: Arnold Schwarzenegger
Sam Worthington
Terrence Howard
Olivia Williams
Speelduur: 103 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

John ‘Breacher' Wharton staat aan het hoofd van het Special Operations Team van de DEA, een eenheid die wordt ingezet bij extreem gevaarlijke operaties. Breacher's eenheid kicks ass en ze zijn niet alleen zo fanatiek omdat ze de wet proberen te handhaven, want waar mogelijk pikt de eenheid een graantje mee van de enorme hoeveelheden geld die ze tijdens hun werk voorbij zien komen. Maar dan loopt er iets verschrikkelijk mis. Tijdens een inval drukken ze tien miljoen dollar achterover, maar als ze het geld op willen pikken, is iemand hen voor geweest en staan ze met lege handen. Tot overmaat van ramp wordt de vermissing opgemerkt door de FBI en ineens staan Breacher, Lizzy, Sugar (Terrence Howard), Pyro, Tripod, Neck, Grinder en Monster (Sam Worthington) onder verdenking van diefstal en worden ze nauwgezet in de gaten gehouden. Zolang iedereen zijn mond houdt is er weinig aan de hand, maar er zijn andere partijen actief die zich minder aantrekken van sluitende verklaringen of een gebrek aan bewijs. Als Breacher's teamleden ineens één voor één worden geliquideerd wordt het tijd om keihard terug te slaan. Maar tegen wie?  

 

Arnold Schwarzenegger is natuurlijk een beetje te oud aan het worden voor het lidmaatschap van een elite-team van de DEA, maar dat mag de pret niet drukken. Hij heeft onlangs nog goed gescoord met The Last Stand en met de steun van Sam Worthington en Terence Howard is de film qua cast prima in orde. Sabotage is een ouderwetse, hier en daar behoorlijk bloederige actiefilm, perfect voor de vele liefhebbers die het aantal goede films dit genre de laatste jaren steeds meer af hebben zien nemen.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...