Shut In   28 mrt 2017
Inlay van Shut In
 
     
     
 
Screenshot van Shut In   Screenshot van Shut In   Screenshot van Shut In
 
     
 
   
Genre: Thriller/Misdaad
Acteurs: Naomi Watts
†Charlie Heaton
†Jacob Tremblay
Oliver Platt
Speelduur: 85 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Als haar man haar opstandige stiefzoon Stephen wegbrengt naar een internaat ontstaat er onderweg ruzie en het ongeluk dat volgt, kost haar man het leven en laat Stephen in een catatonische staat achter. Voor psycholoog Mary (Naomi Watts) gaat het leven door en de zorg voor Stephen is fysiek dan nog wel uit te houden, psychisch gaat ze er volledig aan onderdoor en daarom is ze online in therapie bij collega dr. Wilson (Oliver Platt) die haar adviseert voor zichzelf te kiezen en Stephen uit huis te plaatsen. Mary heeft het daar best moeilijk mee en daarbovenop komt dat ze Tom, ťťn van haar vaste patiŽntjes, ook los moet laten. Tom wordt naar Boston overgeplaatst en het is voor Mary dan ook een grote verrassing als ze hem, kort nadat ze afscheid van hem heeft genomen, 's avonds moederziel alleen op de achterbank van haar auto aantreft. Even plotseling als Tom is gekomen, verdwijnt hij ook weer en de kans dat het jongetje al die sneeuw en temperaturen diep onder nul in zijn eentje weet te overleven lijkt heel erg klein. Mary hoopt natuurlijk dat de jongen wel weer levend boven water komt en als hij vanaf dat moment meerdere malen in haar visioenen opduikt, begint ze zich af te vragen of wat ze ziet wel echt is. Dr. Wilson (Oliver Platt) doet haar nachtmerries en visioenen af als veroorzaakt door stress en te weinig slaap, maar Mary is ervan overtuigd dat er meer aan de hand is. Maar wat?

Bij de betere suspense-thrillers heeft de kijker altijd de taak om uit te vinden wat er speelt en de voornaamste vraag die we ons in dat genre moeten stellen is of de dreiging bovennatuurlijk of menselijk is. De betere films weten het antwoord op die vraag lang verborgen te houden en Shut In is een prima voorbeeld van een zeer goed geslaagde poging om de kijker op het verkeerde been te zetten. Spannend en met een aantal lekkere schrikmomenten, meer kun je van dit type film niet verlangen.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...