Snatched   27 sep 2017
Inlay van Snatched
 
     
     
 
Screenshot van Snatched   Screenshot van Snatched   Screenshot van Snatched
 
     
 
   
Genre: Actie / Avontuur, Komedie/Humor
Acteurs: Amy Schumer
Goldie Hawn
Joan Cusack
Speelduur: 90 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

In het voorjaar van 2017 werden twee Amerikaanse vrouwen ontvoerd in Ecuador en dat resulteerde in een angstig verhaal vol ellende, geweld en een totaal gebrek aan respect voor menselijke waarden. Oja, de ontvoerders waren ook geen lieverdjes... 

 

De vrouwen in kwestie zijn Emily (Amy Schumer) en haar over-beschermende en paranoia angstig ingestelde moeder Linda (Goldie Hawn), twee bijdehante tantes die onverwacht samen op vakantie gaan als Emily's vriend net voor hun geplande vakantie de in zijn ogen uitzichtloze relatie beëindigd. In Ecuador aangekomen worden ze door medetouristen (Wanda Sykes en Joan Cusack) gewaarschuwd voor de lokale criminaliteit waarbij toeristen regelmatig slachtoffer worden van ontvoering. Het is een waarschuwing die Emily in de wind slaat als de zeer aantrekkelijke James haar aan de bar aanspreekt. Emily kan haar geluk in eerste instantie niet op, want deze hunk laat zich door niets uit het veld slaan en blijft, ondanks een paar zeer gênante momenten de hele avond helaas een echte gentleman. De volgende dag gaat het kersverse stelletje samen met Linda, die  zwaar onder druk is gezet om mee te gaan, de omgeving verkennen en het duurt niet lang voordat ze in handen vallen van gewetenloze ontvoerders. Maar die krijgen daar al snel spijt van als blijkt dat deze twee vrouwen veel gevaarlijker zijn dan ze er uit zien.

 

Snatched wist ons vooral op het vlak van het geweld aangenaam te verrassen. Op het moment dat de ontvoering begint, zie je wel twee hulpeloze rondhuppelende dames, maar die zijn, zonder dat ze het zelf in de gaten hebben, verrassend doeltreffend in hun aanpak. Net als in haar stand-up toont Any Schumer hier dat ze echt overal maling aan heeft en die enorme zelfspot komt haar goed van pas als ze van de ene in de andere gênante situatie belandt. Haar tegenspeelster is de altijd leuke Goldie Hawn die er, na een (waarschijnlijk) groot aantal botox-behandelingen, goed uitziet voor haar 71 jaar en ook laat zien dat je met 70+ geenszins oud hoeft te zijn. Het is een leuke film die door de combinatie van humor en geweld absoluut een tripje naar de videotheek waard is.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...