Son Of A Gun  
Inlay van Son Of A Gun
 
     
     
 
Screenshot van Son Of A Gun   Screenshot van Son Of A Gun   Screenshot van Son Of A Gun
 
     
 
   
Genre: Thriller/Misdaad
Acteurs: Ewan McGregor
Alicia Vikander
Eddie Baroo
Brenton Thwailes
Speelduur: 104 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

JR moet wegens een klein vergrijp zes maanden zitten, maar met aftrek van, hopelijk, goed gedrag moet het mogelijk zijn om binnen drie maanden weer buiten te staan. Nu kon dat goede gedrag wel eens een probleem worden, want tussen zware criminelen en notoire verkrachters kun je je niet te braaf gedragen en drie maanden is dan nog steeds heel erg lang. Maar gelukkig is daar Brendan Lynch (Ewan McGregor), een beroepscrimineel met nog twintig jaar voor de boeg. Lynch ziet mogelijkheden om JR voor zijn ontsnappingsplannen in te zetten en hij besluit JR's loyaliteit te kopen door hem tegen een bende verkrachters te beschermen. Zes maanden later staat JR ongeschonden weer op straat, klaar om zijn schuld aan Lynch, wiens hulpkrachten hem de gehele tijd hebben bewaakt, in te lossen. Met behulp van een gekaapte helikopter en wat zware wapens weet hij op spectaculaire wijze Lynch en twee handlangers te laten ontsnappen en vanaf dat moment zit hij midden tussen de zware jongens en is hij lid van Lynch's crew. Die heeft samen met een andere topcrimineel een overval beraamd. Bij deze overval, op een goudmijn, is voor miljoenen aan goud weg te halen, maar hoe groter de belangen, des te gevaarlijker het is en dat gevaar ligt niet alleen tijdens de klus op de loer, want eer onder dieven is soms ver te zoeken...

 

Son Of A Gun is een lekkere misdaadfilm die zich afspeelt in Australië en dat geeft toch een wat andere sfeer. En dat is hier absoluut positief bedoeld. Ewan McGregor is hier uitstekend op dreef als ervaren crimineel en hij wordt daarin even prima bijgestaan door de vrij onbekende Brenton Thwaites, één van de prinsen uit Malificent en inmiddels ook gecast voor een prominente rol in de volgende Pirates Of The Caribbean-film. Zijn ‘love interest' in Son Of A Gun, Alicia Vikander, is ook een rijzende ster met rollen in Seventh Son en in de aankomende The Man From U.N.C.L.E. We hebben op het gebied van de cast dus niets te klagen en dit was voor ons een zeer aangename verrassing. Een veilig keuze!

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...