The Best Of Me   4 feb 2015
Inlay van The Best Of Me
 
     
     
 
Screenshot van The Best Of Me   Screenshot van The Best Of Me   Screenshot van The Best Of Me
 
     
 
   
Genre: Speelfilm, Speelfilm
Acteurs: Michelle Monaghan
James Marsden
Gerald McRaney
Caroline Goodall
Clarke Peters
Speelduur: 118 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

In hun jeugd zijn Amanda (Michelle Monaghan) en Dawson (James Marsden) kort maar heel intens samen geweest, maar uiteindelijk wierp het noodlot een schaduw over hun relatie. Nu, eenentwintig jaar later, staan ze ineens weer tegenover elkaar. Beide zijn uitgenodigd door de advocaat van Tuck, een oude vriend van beiden die onlangs is overleden en die hen in zijn testament heeft opgenomen. In eerste instantie overheerst de wrok en het verdriet over wat er in het verleden allemaal is voorgevallen, maar dat gevoel verdwijnt heel snel en pas op dat moment beseffen ze hoezeer ze elkaar gemist hebben en dat ze zijn beroofd van al die jaren die ze samen door hadden moeten brengen...

 

The Best Of Me speelt zich af in het heden en in het verleden en we zien de romance van de twee hoofdpersonen vanaf het prille begin. Omdat je ook een blik in hun toekomst krijgt, blijf je je afvragen wat er in hun leven mis is gegaan en waarom deze twee soulmates niet bij elkaar zijn gebleven. Vooral in het heden voel je tijdens het kijken naar deze prachtige film de pijn van een gemiste kans op een leven zoals het eigenlijk had moeten zijn. The Best Of Me is een film vol romantiek en tragiek en dat betekent dat het de perfecte film is voor de romantici onder ons, want zij zullen met volle teugen genieten van de mooiste romantische oneliners die je sinds lange tijd hebt gehoord.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...