The Expendables 3   25 nov 2014
Inlay van The Expendables 3
 
     
     
 
Screenshot van The Expendables 3   Screenshot van The Expendables 3   Screenshot van The Expendables 3
 
     
 
   
Genre: Actie / Avontuur
Acteurs: Sylvester Stallone
Jason Statham
Jet Li
Speelduur: 126 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Met een gewaagde actie weet de elite-eenheid van Barney Ross de zwaar bewaakte Doctor Death (Wesley Snipes) te bevrijden, maar voor hij dat toelaat legt de wraakzuchtige Doc terloops nog even een heel gevangeniscomplex in puin. De reddingsactie was niet alleen opgezet om een oude strijdmakker te bevrijden, want Barney slaat twee vliegen in één klap en heeft gelijk de extra man die hij heel hard nodig heeft om zijn uitgedunde eenheid aan te vullen voor een missie in Mogadishu, het grootste piratennest van Somalië. Daar lopen ze totaal onverwacht een oude vijand tegen het lijf en de aanblik van de dood gewaande Conrad Stonebanks (Mel Gibson) zorgt ervoor dat de missie volledig mislukt. Daar is Barney's nieuwe CIA-contact Drummer (Harrison Ford), de vervanger van Church, niet blij mee. Ook Drummer vindt Stonebanks een te gevaarlijk heerschap om vrij rond te laten lopen en hij heeft Barney een tweede kans om zijn oude rivaal van de straat af te plukken Aangezien Barney het vertikt om nog meer oude vrienden te verliezen, stelt hij samen met ronselaar Bonaparte (Kelsey Grammer) een nieuw team samen. Hun onervarenheid zorgt natuurlijk wel voor een extra risicofactor, maar in geval van nood weet Barney zich gesteund door de oudere generatie die zich niet zomaar af laat serveren...

 

Deze derde The Expendables begint weer extreem explosief dat is toch wel weer lekker om naar te kijken. Bij zoveel geweld sneuvelen er aan weerszijden natuurlijk de nodige bekende namen, maar Sly weet keer op keer nieuwe grote namen voor zijn films te strikken. Dit keer zijn het niet alleen oudgedienden Wesley Snipes, Harrison Ford, Antonio Banderas en Mel Gibson die de gelederen van helden en schurken aanvullen, ook uit vanuit de jongere generatie komen er versterkingen. Kellan Lutz kennen we natuurlijk wel, maar Glen Powell,  MMA-vechtster Ronda Rousey, in 2015 ook te zien in Fast & Furious 7 en profbokser Victor Ortiz zijn onbekendere namen die met deze film gelijk goed op de kaart staan bij het actie minnende publiek. Met hun komst wordt de actie even wat subtieler, wat meer high-tech en dat kan zeker geen kwaad. Op naar deel 4.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...