The Hunter's Prayer  
Inlay van The Hunter's Prayer
 
     
     
 
Screenshot van The Hunter's Prayer   Screenshot van The Hunter's Prayer   Screenshot van The Hunter's Prayer
 
     
 
   
Genre: Actie / Avontuur
Acteurs: Sam Worthington
Odeya Rush
Allen Leech
Speelduur: 84 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

De zestienjarige Ella Hatto, verblijvend op een duur Zwitsers internaat, is vanuit het niets het doelwit van huurmoordenaar Lucas (Sam Worthington) geworden. Lucas' opdrachtgever, de schatrijke aristocratisch ogende maar tot zijn nek in de drugshandel verwikkelde Richard Addison, wil haar laten vermoorden om zijn advocaat, Ella's vader, te straffen voor de diefstal van een slordige vijfentwintig miljoen dollar. Maar nog voor Lucas deze laffe opdracht uit kan voeren, wordt er door een collega het vuur geopend en Lucas' vaderinstinct neemt de controle over. Hij weet samen met het meisje te vluchten en haar in veiligheid te brengen. Maar hij beseft zich dat dit slechts een tijdelijke oplossing is, want iemand als Addison is niet zo rijk en machtig geworden door over zich heen te laten lopen en dat betekent dat Lucas een paar lastige keuzes moet maken...

The Hunter's Prayer is een lekkere actiefilm, zo n die we graag zien omdat het genre voor velen gewoon pure ontspanning is en als we dan de mazzel hebben met een bekende hoofdrolspeler, dan is het voor de fans helemaal ok. Hij is gemaakt met een prima budget, hoger dan wat vaak voor dit soort films wordt uitgegeven en dat maakt dat hij opvalt in het actiegenre waar films of heel duur of spotgoedkoop worden gemaakt. The Hunter's Prayer zit er mooi middenin en kan iedere kritiek gemakkelijk weerstaan.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...