The Internship   7 jan 2014
Inlay van The Internship
 
     
     
 
Screenshot van The Internship   Screenshot van The Internship   Screenshot van The Internship
 
     
 
   
Genre: Komedie/Humor
Acteurs: Vince Vaughn
Owen Wilson
Rose Byrne
Speelduur: 120 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,8

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Billy en Nick (Vince Vaughn en Owen Wilson) zijn niet alleen de beste vrienden, ze zijn ook collega’s en dermate goed op elkaar ingespeeld dat ze als echte verkooptalenten mogen worden gezien. Maar dan heb je ook een succesvol product nodig om te verkopen en juist dat is de oorzaak dat ze van de één op de andere dag tegelijk zonder werk komen te zitten. Nick vindt al snel een lullig baantje bij een vervelend familielid, maar Billy ziet dat niet zitten en met de nodige overredingskracht weet hij Nick ervan te overtuigen dat er meer in het leven moet zijn dan het verkopen van matrassen. Billy denkt in het groot en veel groter dan Google, het bedrijf waar hij voor hen beide een stageplaats heeft geregeld, zijn ze er niet. Ze moeten echter helemaal onderaan de corporate ladder beginnen en in tegenstelling tot hun veel jongere mede-stagiaires hebben ze geen enkel idee hoe het WorldWideWeb en de positie van  Google binnen die wereld in elkaar zit. Wat ze wel hebben, is een gezond stel hersens en een flink stuk ervaring en dat gecombineerd met een enthousiaste instelling maakt van hen twee serieuze kandidaten voor de spaarzame banen die Google in deze stage-lichting ter beschikking heeft…   

Vince Vaughn en Owen Wilson hebben ons een paar jaar geleden kostelijk geamuseerd door hun geweldige rollen in Wedding Crashers en die samenwerking doen ze hier nog eens dunnetjes over. Beide heren vertolken in The Internship precies het soort rollen dat we van ze gewend zijn met Vaughn als spraakwaterval en Wilson als de wat meer bedeesde, meer romantisch ingestelde van de twee. Dat romantische heeft hij nodig als hij Google-exec Rose Byrne het hof maakt en daar wonderwel ook nog best resultaat mee boekt. Al met al is dit een prima komedie waarvan je vooraf exact weet wat je er van mag verwachten.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...