The Last Stand   2 jul 2013
Inlay van The Last Stand
 
     
     
 
Screenshot van The Last Stand   Screenshot van The Last Stand   Screenshot van The Last Stand
 
     
 
   
Genre: Actie / Avontuur
Acteurs: Arnold Schwarzenegger
Forest Whitaker
Johnny Knoxville
Luiz Guzman
Peter Stormare
Speelduur: 99 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,4

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

In Las Vegas treft FBI-agent John Bannister (Forest Whitaker) de voorbereidingen voor het transport richting een federale gevangenis van de ter dood veroordeelde Gabriel Cortez, de wreedste en meest gevreesde kartelbaas sinds Pablo Escobar. Het konvooi is nog maar koud onderweg als het wordt aangevallen en Cortez weet op spectaculaire wijze te ontsnappen. Hij gijzelt een FBI-agente en vlucht in een onlangs gestolen Corvette Zero 1, een voor de politie ongrijpbaar racemonster met 1000pk, richting de Amerikaans-Mexicaanse grens. Zijn vlucht is echt tot in de puntjes voorbereid, maar waar de drugscriminelen geen rekening mee hebben gehouden, is dat de plek waar ze de grens over willen steken onder de jurisdictie valt van sheriff Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), een ex-LAPD-narcotica-agent wiens stadje Sommerton in Arizona even daarvoor zo goed als leeg is gelopen als bijna alle inwoners het plaatselijk footballteam naar een uitwedstrijd begeleiden. Ray geniet stiekem van deze rust, maar het maakt hem niet minder scherp en dat is echt het laatste waar Cortez op zit te wachten…

Hèhè, eindelijk weer eens een geloofwaardige film van één van de grootste actiehelden van de afgelopen decennia. Arnold Schwarzenegger is politicus-af en zijn comeback zal de liefhebbers van het actie-genre zeker positief stemmen. The Last Stand is zeer spectaculair en bevat daarnaast ook nog eens een leuk stuk droge humor waardoor hij extra lekker weg kijkt. Naast Schwarzenegger en Whitaker zien we Johnny Knoxville, Luiz Guzman en Peter Stormare die ieder aan hun kant van de strijd behoorlijk wat actie zien. Absoluut een prima film, zo mag Arnold er nog wel een paar maken voor hij met pensioen gaat.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...