The Purge: Anarchy   25 nov 2014
Inlay van The Purge: Anarchy
 
     
     
 
Screenshot van The Purge: Anarchy   Screenshot van The Purge: Anarchy   Screenshot van The Purge: Anarchy
 
     
 
   
Genre: Thriller/Misdaad, Actie / Avontuur
Acteurs: Frank Grillo
Carmen Ejogo
Zach Gilford
Speelduur: 103 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

In het Amerika van het jaar 2024 is er bijna geen werkloosheid en het land is welvarender dan ooit. Ook de misdaad is er onder controle en dat alles komt door de zuivering die eens per jaar wordt gehouden en die ervoor zorgt dat men zich de rest van het jaar keurig gedraagt. Met de zuivering op komst treft iedereen, zowel de deelnemers als de grote meerderheid die zo ver mogelijk onder probeert te duiken, zijn voorzorgsmaatregelen. Het systeem, hoe gewelddadig het ook is, lijkt te werken en de autoriteiten houden er dan ook aan vast. Tijdens de zuivering is niets zeker en ook al ben je op het ergste voorbereid, het kan altijd erger...

 

In The Purge maakten we kennis met dit bizarre systeem waarin één nacht per jaar alle misdaad en de meest verschrikkelijke gewelddadigheden zijn toegestaan. Waar het in de eerste film, wat in tegenstelling tot deze tweede film geen actiefilm was maar meer een thriller, er al stevig aan toe ging, zo wordt er in The Purge: Anarchy een heel ander spel gespeeld met spelers die op grote schaal en goed georganiseerd aan de zuivering deelnemen. Dit keer geen bekende namen, maar dat heeft een film als deze eigenlijk ook niet nodig, want achter een masker herken je die toch niet.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...