This Is 40   25 jun 2013
Inlay van This Is 40
 
     
     
 
Screenshot van This Is 40   Screenshot van This Is 40   Screenshot van This Is 40
 
     
 
   
Genre: Komedie/Humor
Acteurs: Paul Rudd
Leslie Mann
Megan Fox
Jason Segel
Chris O'Dowd
John Lithgow
Albert Brooks
Speelduur: 134 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Debbie (Leslie Mann) wordt 40 en als echtgenoot Pete (Paul Rudd) haar op de ochtend van haar verjaardag verrast met een door viagra versterkte sekssessie, valt dat niet in goede aarde.  Debbie is nog steeds aantrekkelijk en goed getraind, maar door deze mijlpaal is ze zo onzeker als wat en alles wat dat gevoel ook maar het minste geringste op kan roepen moet dan ook vermeden worden. Pete kan op zo’n moment in haar ogen niet snel iets goed doen en het helpt ook niet dat ze in hun huwelijk een beetje op een dood spoor zitten. Ze kunnen de laatste tijd over van alles ruzie maken en ook hun financiële positie is verre van ideaal. Pete’s platenlabel staat aan de rand van de afgrond en Debbie’s kledingwinkel wordt mogelijk leeggestolen door haar supersexy werkneemster Desi (Megan Fox) dus daar wordt ook niet veel verdient. Maar gelukkig zijn ze zich allebei bewust dat ze aan hun huwelijk en aan hun gezamenlijke geluk moeten blijven werken, al is dat lang niet altijd even gemakkelijk, vermakelijk is het in ieder geval wel…  

This Is 40 is onofficieel een spin-off van Knocked Up uit 2007 waarin Paul Rudd, Leslie Mann en Jason Segel onder dezelfde regisseur dezelfde personages speelden. Paul Rudd is de perfecte hoofdrolspeler voor deze film, want hij kan zo heerlijk schlemielig uit de hoek komen en dat is precies wat hij hier is, een schlemiel. Leslie Mann is natuurlijk veel te mooi om zo onzeker te zijn, maar dat is (sorry dames) schijnbaar vrouw eigen. Die twee elementen zijn in deze film op een hele grappige manier samengevoegd tot een geweldige komedie die echt voor iedereen wat te bieden heeft. Een aanrader!!

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...