Welcome To The Jungle   4 feb 2014
Inlay van Welcome To The Jungle
 
     
     
 
Screenshot van Welcome To The Jungle   Screenshot van Welcome To The Jungle   Screenshot van Welcome To The Jungle
 
     
 
   
Genre: Actie / Avontuur, Komedie/Humor
Acteurs: Megan Boone
Jean-Claude Van Damme
Kristen Schaal
Adam Brody
Rob Huebel
Speelduur: 95 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Chris (Adam Brody) is het watje van kantoor en hij wordt continue op zijn kop gezeten door pestkop Phil, iets wat hij gelaten over zich heen laat komen. Als hun manager voor zijn mensen een teambuilding-vakantie regelt en het gehele kantoorpersoneel onder leiding van survivalexpert Storm Rothchild (Jean-Claude van Damme) op een onbewoond eiland wordt gedropt, is dat voor Chris het begin van een paar helse dagen. De situatie wordt nog erger als hun piloot het loodje legt en het hele gezelschap vast komt te zitten zonder enige communicatie met de buitenwereld. Als dan ook nog eens Storm door een tijger wordt uitgeschakeld en Phil zichzelf tot God van het eiland uitroept, zal Chris zijn innerlijke kracht aan moeten roepen om in deze meer dan bizarre situatie te kunnen overleven…

Jean Claude van Damme laat hier zien dat hij met een komische rol ook heel aardig uit de voeten kan en, hoewel dit wellicht minder geldt voor zijn die hard fans, wij hebben ons met deze film beter vermaakt dan met de traditionele Van Damme-films van de laatste jaren. Welcome to the Jungle is gewoon grappig en we zien, natuurlijk lekker vet aangezet, hoe mensen in uitzonderlijke situaties reageren op het moment dat primitief gedrag de overhand krijgt.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...