Maigret, Seizoen 1   25 apr 2017
Inlay van Maigret, Seizoen 1
 
Genre: Thriller/Misdaad, Thriller/Misdaad, Speelfilm, TV Series
Acteurs: Rowan Atkinson
Te huur op:  
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  6,0
Deel deze film: Tweeten  
 
     
 

BAFTA-winnaar Rowan Atkinson schittert als commissaris Maigret in deze gloednieuwe en verfrissende BBC-bewerkingen. De verhalen werden gebaseerd op de geliefde misdaadromans van Georges Simenon en spelen zich af in de jaren '50 in Parijs.

 

In Maigret Sets a Trap heeft een seriemoordenaar in Montmartre het voorzien op vrouwen. Als er steeds opnieuw slachtoffers opduiken, durft niemand 's avonds nog alleen over straat. De kranten staan bol van de speculaties, maar Maigret heeft de grootste moeite om goede aanwijzingen te vinden en komt behoorlijk onder druk te staan.

 

In Maigret's Dead Man wordt het politiestation gebeld door een man die naar Maigret vraagt, en vertelt dat hij op de vlucht is voor iemand die hem wil vermoorden. Maar voordat Maigret de gegevens van de man kan noteren, hangt hij op. De man belt nog diverse malen vanuit verschillend cafés, totdat de telefoontjes plotseling stoppen. Als 's avonds het levenloze lichaam van de man wordt gevonden, wordt Maigret overmand door schuldgevoelens. Hij zal niet rusten voordat hij de moordenaar van 'zijn' dode man heeft gevonden...

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...