Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@videoland.be toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
NOVEMBER 2019 DEEL 2
WWW.VIDEOLAND.BE
 
   

 
 Avontuur, Familiefilm   

 
 
Simba is een jonge leeuw en zoon van leeuwenkoning Mufasa. Hij kijkt op tegen zijn vader en neemt zijn koninklijke bestemming ter harte. Dat zint Mufasa's jaloerse broer Scar absoluut niet en hij smeedt samen met een groep hyena's een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen, zodat hij zelf de macht kan grijpen.
 
 
 
GENRE:  Animatie, Familiefilm   

Marla's jongere broer Charlie verdwijnt voor haar ogen in de wereld van Playmobil. Ze ziet geen andere optie dan mee te reizen naar dit bizarre universum waarin ze een zoektocht begint. Tijdens haar avontuur ontmoet ze diverse figuren die haar meehelpen Charlie terug te vinden.
 
 

 
GENRE:  Rampenfilm, Horror   

Haley Keller is een jonge vrouw die zich in een levensgevaarlijke situatie bevindt, nadat een orkaan van categorie 5 het land heeft bereikt. Ze zit vast in een huis dat stilaan overstroomd wordt en krijgt het onaangename gezelschap van alligators. Haley moet vechten om haar eigen leven en dat van haar vader te redden.
 
 

 
GENRE:  Komedie, Speelfilm   

De film vertelt het verhaal van Skye (Maisie Williams), een moedige tiener met een terminale ziekte. Skye raakt bevriend met Calvin (Asa Butterfield), een 19-jarige hypochonder die bang is voor zijn eigen schaduw. Calvin helpt Skye bij het uitvoeren van haar bijzondere 'bucketlist' met dingen die ze moet doen voordat ze sterft. In het proces leert hij zijn eigen angsten te confronteren en te overwinnen, waaronder verliefd...
 

 
GENRE:  Familiefilm, Animatie   

De stuntelige gans Peng is een vrijgezel die van zijn ongebonden leventje houdt. Wanneer hij een ongeluk heeft en achterblijft, wordt hij plotseling opgezadeld met twee veeleisende kuikens: Chi en Chao. Tegen zijn zin beschouwen de schattige eendjes hem als een vader. Het trio begint samen aan een avontuurlijke reis naar het zuiden en verandert in een echte familie.
 

 
 
GENRE:  Horror, Komedie   

Het stadje Centerville wordt geteisterd door een zombieplaag. De zombies lijken gevoed te worden door hetgeen ze deden vlak voor ze om het leven kwamen. Lokale agenten moeten zo snel mogelijk zien op te treden om hun burgers te beschermen.
 

 
GENRE:  Suspense-Horror   

Christian is uitgekeken op zijn relatie met Dani. Zijn vrienden stimuleren hem om het uit te maken, maar dan gooit een tragisch incident roet in het eten. Als Christian en zijn vrienden vervolgens afreizen naar een afgelegen gemeenschap in Zweden om daar de zomer door te brengen, voelen ze zich genoodzaakt om Dani mee te vragen. Eenmaal in Zweden, raakt de groep betrokken bij rituele praktijken die voor hen totaal...
 
 

 
GENRE:  Thriller   

Crypto draait om een jonge agent, Martin, die onderzoek doet naar witwaspraktijken. Hij krijgt de opdracht om een web van corruptie en fraude te onderzoeken in zijn afgelegen woonplaats in New York. Hij keert terug naar zijn woonplaats, waar hij ontdekt dat zijn vader en broer strijden om hun familieboerderij in een veranderende economische wereld te behouden. Martin komt al snel in een gevaarlijke onderwereld terecht die...
 
 

 
 
GENRE:  Actie-Thriller   

Vanuit de Russische zeeën is een kernraket afgevuurd op weg naar Frankrijk. Aan boord van de onderzeeër Le Terrifiant moet de commandant Grandchamp een belangrijke en onomkeerbare beslissing nemen. De onderzeeër sluit alle communicatie af en heeft minder dan een uur om in de vuurpositie te komen. De medewerker Chanteraide ontdekt evenwel een anomalie: de raket is ontworpen om hen te dwingen terug te vechten.
 

GENRE:  Misdaad, Actie   

John Dromoor is een oorlogsveteraan uit de Golfoorlog die nu als politieagent werkt in Niagara Falls. Op Independence Day wordt hij tot stoppen gedwongen door de 12-jarige Bethie Maguire. Haar moeder, Teena Maguire, is op brute wijze verkracht en voor dood achtergelaten. John besluit wraak te nemen op de personen die de alleenstaande moeder zo hebben toegetakeld.
 

 
GENRE:  Mysterie, Speelfilm   

The Professor and the Madman vertelt het verhaal over de schepping van de OED, beter bekend als de Oxford English Dictionary. In 1857 begint professor James Murray aan de samenstelling van de OED en als voorzitter van het comité probeert hij zoveel mogelijk mensen te bereiken die een bijdrage kunnen leveren aan het ambitieuze project. Een van die mensen, William Chester Minor, levert meer dan 10.000 bijdrages, waarna het...
 

 
GENRE:  Oorlog   

Zuid-Vietnam, laat in de middag op 18 augustus 1966. Gedurende drie en een half uur, in de stromende regen, te midden van de modder en gesneuvelde bomen van een rubberplantage genaamd Long Tan, vechten majoor Harry Smith en zijn verspreide gezelschap van 108 jonge en meestal onervaren Australische en Nieuw-Zeelandse soldaten voor hun leven. Ze houden een overweldigende vijandige strijdkracht tegen van 2.500 geharde...
 

 
 
 
Spider-man: Far From...
Actie, Fantasy
 
Yesterday
Komedie
 
Annabelle Comes Home
Suspence-Thriller, Horror
 
Men In Black: Intern...
Actie, Komedie, Sci-Fi
 
The Secret Life Of P...
Animatie, Familiefilm
Toy Story 4
Familiefilm, Animatie
Ma
Suspense-Thriller
Five Feet Apart
Romantiek, Speelfilm
The Intruder
Suspense-Thriller
Brightburn
Suspence-Thriller