De Smurfen En Het Verloren Dorp  
Inlay van De Smurfen En Het Verloren Dorp
 
     
     
 
Screenshot van De Smurfen En Het Verloren Dorp   Screenshot van De Smurfen En Het Verloren Dorp   Screenshot van De Smurfen En Het Verloren Dorp
 
     
 
   
Genre: Animatie, Familiefilm
Acteurs: Demi Lovato (stem)
Rainn Wilson (stem)
Joe Manganiello (stem)
Julia Roberts (stem)
Mandy Patinkin (stem)
Michelle Rodriguez (stem)
Speelduur: 90 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5
 
Deel deze film: Tweeten  

Op een geheime plek diep verscholen in het bos woont een vreemd volkje, blauw gekleurd en uitermate gevarieerd samengesteld. Maar daarover later meer. Eerst maken we weer kennis met onze bekende blauwe vriendjes uit het Smurfendorp waar iedereen nog steeds zijn uiterste best doet om uit de buurt van tovenaar Gargamel en zijn nare kat AzraŽl te blijven. Tussen alle Smurfen loopt ťťn meisje, de door Tovenaar Gargamel gecreŽerde Smurfin die tegen Gargamel's bedoeling in niet de eenheid van het Smurfendorp heeft verwoest maar door tussenkomst van Grote Smurf in hun midden is opgenomen. Het enige probleem is dat niemand weet wat voor Smurf ze eigenlijk is, want in tegenstelling tot alle andere Smurfen, die allemaal een eigen taak of karaktereigenschap hebben, is Smurfin een beetje van alles wat en ze is daardoor onzeker over haar eigen identiteit. Gargamel maakt het allemaal niet uit welke Smurf hij in handen kan krijgen en als hij de Smurfin, Potige Smurf, Brilsmurf en Klungel betrapt als ze de veiligheid van hun dorp verlaten om te gaan smurfboarden ruikt hij zijn kans en gaat hij er met AzraŽl en zijn stompzinnige adelaar Monty direct op af. Maar was dat nu wel zo verstandig?

Na een paar zeer succesvolle live action-films keert de franchise terug naar haar oorsprong voor een prachtig geanimeerd avontuur waarin vier Smurfen de hoofdrol opeisen. Het kwartet gaat ongewild op avontuur en komt daarbij in een hele bijzondere wereld terecht en dat zorgt voor een hele leuke, mooi gemaakte en ook in 3D (op Blu Ray) te bekijken animatiefilm voor het hele gezin. Met stemmen van Demi Lovato (Smurfin), Mandy Patinkin (Grote Smurf), Rainn Wilson (Gargamel), Julia Roberts, Michelle Rodriguez als ook een hele reeks stem-cameo's van mensen als Gabriel Iglesias, Jeff Dunham en zelfs Gordon Ramsey.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...