Baywatch   25 okt 2017
Inlay van Baywatch
 
     
     
 
Screenshot van Baywatch   Screenshot van Baywatch   Screenshot van Baywatch
 
     
 
   
Genre: Actie / Avontuur, Komedie/Humor
Acteurs: Dwayne Johnson
 Zac Efron
 Alexandra Daddario
David Hasselhoff
Speelduur: 116 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

 

Oplettend, kundig en razendsnel, het zijn de kwaliteiten waar een goede strandwacht aan moet voldoen en luitenant Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) is er op gebrand dat alle medewerkers van Baywatch over die kwaliteiten beschikken en even fanatiek als hijzelf iedere dag aan het werk gaan. Mitch is de ‘top dog' van de lifeguards van Emerald Bay en iedereen kijkt op tegen zijn imposante gestalte. Vrouwen vallen voor hem in katzwijm, mannen willen zijn zoals hij, want waar er maar even een brandje te blussen is, staat Mitch paraat. Je wordt dus niet zomaar strandwacht bij Baywatch, daar gaat een zware en strenge selectie aan vooraf en de te zware en te sullige Ronnie lijkt op het eerst oog dan ook niet de meest geschikte kandidaat. Ronnie is op gepaste afstand verliefd op de mooie CJ, één van de vaste waarden binnen het Baywatch-team en die liefde geeft hem zoveel kracht dat hij tegen alle verwachtingen in samen met de bloedfanatieke Summer (Alexandra Daddario) twee van de drie trainee-vacatures in de wacht weet te slepen. De derde plek is gereserveerd voor tweevoudig Olympisch zwemkampioen Matt Brody (Zac Efron). Die denkt zonder enige inspanning te worden toegelaten want hé, hij is de grote Matt Brody. Maar zelfs hij moet zichzelf bewijzen, want de oceaan is meedogenloos en Mitch en zijn assistente Stephanie zijn niet van plan enig risico te nemen met de veiligheid van de bezoekers van hun baai. Want daar is altijd wel wat loos en eenmaal weer compleet gaat het team alle uitdagingen te lijf, het liefst rennend in slow motion natuurlijk...

 

Humor en een stukje actie, het is de combinatie waar Baywatch als serie groot mee is geworden. En de mooie schaars geklede vrouwen natuurlijk die in hun van onder hoog en van boven diep uitgesneden rode badpakken de reputatie van de serie in stand houden. Net als de gespierde met wasbordjes uitgeruste mannelijke strandwachten natuurlijk, want het vrouwelijk oog wil ook wat. De actie komt dit keer voort uit de ontmoeting die Mitch heeft met de nieuwe eigenaresse van de meest luxe Beach club in de baai. Die heeft heel andere belangen op het spel staan deze zomer en wie beter dan Dwayne Johnson om daar een stokje voor te steken. En natuurlijk laten David Hasselhoff en Pamela Anderson hun gezicht nog even zien, want wat zou Baywatch zijn zonder die twee iconen uit de serie?

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...