Everything, Everything   13 dec 2017
Inlay van Everything, Everything
 
     
     
 
Screenshot van Everything, Everything   Screenshot van Everything, Everything   Screenshot van Everything, Everything
 
     
 
   
Genre: Speelfilm, Speelfilm
Acteurs: Amandla Stenberg
Nick Robinson
Taylor Hickson
Speelduur: 91 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

De achttienjarige Maddy voelt zich als een astronaut. Door een extreme vorm van een immuunziekte wordt ze al jaren geļsoleerd van de buitenwereld en haar moeder Pauline heeft uitermate strenge maatregelen genomen om haar dochter in leven te houden. Hoewel ze hierdoor veel langer in leven is dan kinderen met vergelijkbare aangeboren aandoening voelt haar leven steeds minder waardevol, steeds minder echt. Maar dan komt Olly naast haar wonen en vanaf de eerste dag hebben de beide tieners oog voor elkaar. Al snel hebben ze via het raam van hun kamers contact en het naar elkaar zwaaien en de beperkte gebarentaal wordt al snel uitgebreid met het sturen van sms-jes, veel sms-jes. Buiten hun huishoudster annex verpleegster en haar enige echte vriendin mag echter niemand het huis in, iets wat steeds lastiger wordt en naarmate de wederzijdse gevoelens toenemen, neemt ook de behoefte aan fysiek contact onbeheersbare vormen aan. Haar contact met Olly heeft een vuur in Maddie aangewakkerd en tegen de wens van haar moeder in verlaat ze het huis om samen met Olly het gevoel van het echte leven te ervaren...

 

Het verhaal van Everything, Everything zou zo van een schrijver als Nicholas Sparks afkomstig kunnen zijn. De mix van een goed verhaal met een opbloeiende liefde past perfect in de lijn van films als Dear John en The Longest Ride en aan de bioscoopcijfers is goed te zien dat de fans van dit genre deze film er weer feilloos uit hebben weten te pikken. Het is een preachtig liefdesverhaal met een interessante twist, tragisch en levenslustig tegelijk. Voor de fans een niet te missen film.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...