Het Tweede Gelaat   23 mrt 2018
Inlay van Het Tweede Gelaat
 
     
     
 
Screenshot van Het Tweede Gelaat   Screenshot van Het Tweede Gelaat   Screenshot van Het Tweede Gelaat
 
     
 
   
Genre: Thriller/Misdaad
Acteurs: Koen de Bouw
Werner De Smedt
Greg Timmermans
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  6,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

De ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen commissarissen Vincke en Verstuyft gaat door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Ook een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier.

 

Het blijft eeuwig zonde dat dit soort kwalitatief zeer goed gemaakte films er niet in slagen de grens over te steken. Want ook de Hollanders, die toch ook allemaal van Loft hebben genoten voor ze eerst de mindere Nederlandse en daarna de nog mindere Amerikaanse versie voorgeschoteld kregen, zullen deze Vlaamse misdaad-thriller zeker en vast weten te waarderen. De Vlaamse cinema heeft een reputatie hoog te houden binnen het genre en deze komst absoluut niet in gevaar. De film werd geregisseerd door Jan Verheyen en het scenario werd geschreven door Carl Joos die dat deed op basis van het boek Double Face van Jef Geerarrts. De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Koen de Bouw en Werner de Smedt en is het vervolg op het zeer populaire Dossier K. uit 2009.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...