Inconceivable   27 okt 2017
Inlay van Inconceivable
 
     
     
 
Screenshot van Inconceivable   Screenshot van Inconceivable   Screenshot van Inconceivable
 
     
 
   
Genre: Thriller/Misdaad
Acteurs: Nicolas Cage
 Gina Gershon
 Nicky Whelan
Faye Dunaway
Speelduur: 105 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Voor Brian en Angela (Nicolas Cage en Gina Gershon), beide arts van beroep, is de komst van hun dochter Cora echt een versterking van hun huwelijk geweest. Het was een zware zwangerschap die niet zonder problemen is verlopen en mede daarom is Angela na Cora's geboorte niet meer terug aan het werk gegaan en het leven als moeder bevalt haar eigenlijk prima. Als ze op de speelplaats Katie ontmoet waar haar vriendin Linda het al een paar keer over heeft gehad, is er gelijk een klik tussen beide moeders en ook Cora en Katie's dochtertje Maddie kunnen het gelijk heel goed met elkaar vinden. Ook Katie heeft een paar moeilijke jaren achter de rug en dat schept vrijwel gelijk een dermate sterke band dat ze al snel elkaars diepste geheimen met elkaar delen. Het is dan ook een schok als Katie aankondigt dat ze gaat verhuizen en de regio verlaat. Om dat te voorkomen biedt Angela haar niet alleen een baan als parttime oppas aan, ook brengt ze Katie en Maddie onder in hun gastenverblijf. Het geeft Angela de kans om weer drie dagen per week te gaan werken en nu ze Cora in goede handen achter kan laten, is dat de perfecte combinatie. Brian's moeder Donna (Faye Dunaway) is de enige die zo haar twijfels heeft over de nieuwe situatie en die twijfel is niet geheel onterecht. Katie is dan wel openhartig geweest over een aantal dingen, ze heeft wat elementen uit haar verhaal bewust weggelaten en het zijn die details die van haar een zeer gevaarlijke aanwezigheid maken...

 

De twists in het verhaal maken deze film interessant, want hoewel je denkt te kunnen raden hoe het verhaal zich gaat ontwikkelen, heeft Inconceivable een paar verrassingen voor je in petto. Het is een thriller waarin Nicolas Cage tweede viool speelt ten opzichte van Gina Gershon, want het is haar interactie met mede hoofdrolspeelster Nicky Whelan die voor de spanning zorgt. Dit soort films werd tien tot vijftien jaar geleden veel gemaakt en iedereen was daar altijd zeer tevreden over. Dus ook wij zien ze graag op het releaseschema verschijnen.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...