Security   3 nov 2017
Inlay van Security
 
     
     
 
Screenshot van Security   Screenshot van Security   Screenshot van Security
 
     
 
   
Genre: Actie / Avontuur
Acteurs: Anthonio Banderas
Ben Kingsley
Chad Lindberg
Gabriella Wright
Speelduur: 88 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Na drie keer te zijn uitgezonden, zit ex-marinier kapitein Eduardo Deacon (Antonio Banderas) inmiddels al een jaar thuis zonder werk. Hij zit psychisch behoorlijk met zichzelf in de knoei, maar hij is vastbesloten om zijn leven weer op de rit te krijgen en het vinden van werk is de eerste stap richting zijn herstel en zijn volledige terugkeer in de samenleving. Als hij eindelijk aan de slag kan, is het niet direct een baan met enige toekomst. Nachtwaker in een vervallen winkelcentrum in een door verslaafden geteisterd gebied is niet echt een droombaan, maar iets is beter dan niets. Tijdens zijn eerste nacht gebeurt er iets opvallends. Een hysterisch meisje klopt op het raam en roept een paar keer "ze komen er aan" alvorens flauw te vallen. Als even later de creepy ogende en pratende Charlie (Ben Kingsley) voor een andere ingang staat en aan Eduardo's baas Vance duidelijk maakt dat ze het meisje aan hem over moeten dragen, komt Eduardo in actie. Zijn weigering om het meisje uit te leveren, maakt de situatie er niet aangenamer op en collega Mason weet inmiddels precies wie het meisje is. Jamie is de dochter van de inmiddels vermoorde boekhouder van de als levensgevaarlijk bekend staande 666-bende en omdat ze op het punt staat om tegen de kopstukken van de bende te getuigen, is niets aan het toeval overgelaten om dat te voorkomen. Een door Charlie geleidde eenheid huurlingen heeft de escorte van US Marshalls met groot gemak uitgeschakeld en het lijkt er op dat Jamie, Eduardo en zijn collega's hetzelfde lot te wachten staat. Tenzij ze terugvechten...

 

Wat volgt, is een kat-en-muis-spel waarbij de belaagden zich voorbereiden in de stijl van Home Alone, zij het tegen een tegenstander uitgerust met machinegeweren en op dat moment lijkt het allemaal meer op Die Hard. En dat is een rol waarin je Antonio Banderas niet zo snel zou verwachten, want hij heeft meer het imago van een lover dan van een fighter. Maar hij doet het verrassend goed en op zich is dat niet zo vreemd aangezien we hem als Zorro ook zeer overtuigend vonden. Ben Kingsley is weer zijn bekende enge zelf en de combinatie van de twee aan weerszijden vechtende mannen maakt van Security een leuke actiefilm die je lekker achterover zittend op de bank over je heen kunt laten komen.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...