Alien vs. Predator   1 mrt 2005
Inlay van Alien vs. Predator
 
Genre: Sci-Fi & Fantasy
Acteurs: Agathe De La Boulaye
Tommy Flanagan
Colin Salmon
Ewen Bremner
Lance Henriksen
Raoul Bova
Sanaa Lathan
Speelduur: 97 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0
Deel deze film: Tweeten  
 
     
 

Als je echt niet meer met een franchise uit de voeten kan, combineer er dan twee en je kunt weer een tijdje vooruit. Binnen het horror-genre betekende “Freddie vs. Jason” een opleving van twee succesvolle concepten en Hollywood zal gedacht hebben dat dat met meer genre’s mogelijk is.

Een team wetenschappers en archeologen daalt in de ijzige poolkou af naar een recent ontdekte piramide. Daar aangekomen vindt het team bewijzen van verschillende culturen, maar er is geen verklaring voor hoe het daar terecht is gekomen. Ze hebben ook geen tijd om daar lang over na te denken. De teamleden worden vrijwel direct aangevallen door twee buitenaardse rassen die elkaar op leven en dood bestrijden. Al snel wordt duidelijk dat de overlevenden voor een van de twee partijen zal moeten kiezen in de hoop het zelf te kunnen overleven.

Verwacht niet teveel van het verhaal, want dat is niet bijzonder origineel en eigenlijk ook niet zo heel belangrijk. Bij dit soort films draait het om de audio-visuele effecten en daarvan heeft deze film er meer dan genoeg. De liefhebbers van het S.F./actie-genre zullen dan ook genieten van dit spektakel dat vrijwel nonstop over je scherm raast.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...