Grown Ups 2   21 feb 2014
Inlay van Grown Ups 2
 
     
     
 
Screenshot van Grown Ups 2   Screenshot van Grown Ups 2   Screenshot van Grown Ups 2
 
     
 
   
Genre: Komedie/Humor
Acteurs: Adam Sandler
Kevin James
Chris Rock
David Spade
Salma Hayek
Steve Buscemi
Maria Bello
Speelduur: 95 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,6
 
Deel deze film: Tweeten  

We werden begin 2011 aangenaam verrast door het charmante en tevens hilarische Grown Ups, een typisch project van Adam Sandler, die een grote cast om zich heen verzamelde. Ook nu weer zijn Kevin James, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek, Maria Bello en natuurlijk ook Sandlers vaste filmvriend Steve Buscemi weer van de partij.

We pakken het verhaal op als Hollywood producent Lenny Ferder (Adam Sandler) samen met zijn vrouw Roxanne (Salma Hayek) en hun kinderen terug zijn verhuist naar de stad waar Lenny is opgegroeid. Daar is de vriendschap met zijn oude maten weer helemaal zoals het decennia geleden was en zo af en toe voelen ze zich en gedragen ze zich nog steeds als de tieners die ze ooit waren. Maar dat zijn ze natuurlijk niet meer en als ze op een dag door een groep studenten op harde en vernederende wijze met de neus op de feiten worden gedrukt, beseffen ze dat dat deel van hun leven misschien wel voorgoed voorbij is…

In dit tweede deel leunt Sandler, die zoals wij al eerder hebben gezegd twee filmgezichten heeft, één ‘over de top’ (Jack And Jill) één rustiger en charmant (50 First Dates), wat meer richting de eerste categorie. Grown Ups 2 is iets meer van het niveau onderbroekenlol, maar dan natuurlijk wel helemaal in Sandler-stijl. Absoluut grappig, maar minder subtiel.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...