Ice Age 4: Continental Drift   13 nov 2012
Inlay van Ice Age 4: Continental Drift
 
     
     
 
Screenshot van Ice Age 4: Continental Drift   Screenshot van Ice Age 4: Continental Drift   Screenshot van Ice Age 4: Continental Drift
 
     
 
   
Genre: Animatie, Familiefilm
Acteurs: Ray Romano (stem)
Denis Leary (stem)
Queen Latifah (stem)
John Lequizamo (stem)
Jennifer Lopez (stem)
Peter Dinklage (stem)
Speelduur: 82 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0
 
Deel deze film: Tweeten  

Samen met zijn vrouw Ellie heeft mammoet Manny nog maar weinig zorgen. Er zijn al even geen grote klimaatveranderingen of aardverschuivingen geweest en alleen de zorg voor zijn soms opstandige dochter Peaches is iets waar hij zich druk over hoeft te maken. Als echter op een dag de continenten beginnen te schuiven vallen de problemen met zijn puberdochter in het niet bij waar hij, Diego en Sid mee te maken krijgen. De verschuivingen zijn zo abrupt dat Ellie en Peaches op een ander stuk land achterblijven en dat stuk land wordt bedreigd door een enorme aardverschuiving. Vanaf een wegdrijvende ijsberg moeten ze lijdzaam toekijken hoe de andere dieren zich in veiligheid proberen te brengen en het is dan ook zaak om zo snel mogelijk terug te keren. Dat is helaas niet zo eenvoudig en als ze midden op zee te maken krijgen met de piraten van de meedogenloze kapitein Gutt, lijkt hun doel verder weg dan ooit.

De inmiddels vierde film van deze reeks heeft duidelijk nog niets van zijn aantrekkingskracht verloren. Het blijft ons verbazen dat men keer op keer in staat is om met vrij eenvoudige verhaallijnen het enorme succes van de eerdere films te herhalen. Het is dan ook niet het verhaal, maar de personages die het succes bepalen en door daar iedere keer leuke nieuwe elementen aan toe te voegen is Ice Age 4: Continental Drift weer een absolute topper binnen het genre geworden. Alle stemmen zijn weer van de partij. Naast Denis Leary (Diego), Sid (John Leguizamo), Mannie (Ray Romano) en Ellie (Queen Latifah) maken Jennifer Lopez (sabeltand-tijgeres Shira) en Peter Dinklage (kapitein Gutt) hun opwachting. Laatstgenoemde is qua naam geen bekende, maar als Hollywood een dwerg nodig heeft, dan komt men in 9 van de 10 gevallen uit bij deze acteur.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...