Mike And Dave Need Wedding Dates   14 dec 2016
Inlay van Mike And Dave Need Wedding Dates
 
     
     
 
Screenshot van Mike And Dave Need Wedding Dates   Screenshot van Mike And Dave Need Wedding Dates   Screenshot van Mike And Dave Need Wedding Dates
 
     
 
   
Genre: Komedie/Humor
Acteurs: Zac Efron
 Adam Devine
 Anna Kendrick
Aubrey Plaza
Speelduur: 96 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0
 
Deel deze film: Tweeten  

Mike en Dave (Adam Devine en Zac Efron) zijn redelijk onafscheidelijk en beide levensgenieters zijn graag geziene gasten op zo'n beetje ieder feest. Maar dat heeft in het verleden regelmatig voor problemen gezorgd, want als de twee broers los gaan dan gaat er altijd wel iets heel goed mis, want ze leveren dan ook gelijk goed werk af. Met het huwelijk van hun zus Jeanie voor de boeg besluiten hun ouders de problemen voor te zijn. Ze leggen de eis neer dat hun zoons met een date naar de bruiloft komen en zo hopen ze hun jachtgedrag en geldingsdrang in te dammen. Maar waar vindt je een paar leuke meisjes? Op het Internet natuurlijk en welke twee leuke meiden willen nou niet een weekje mee naar Hawai. Hun oproep is dan ook gelijk een enorme hit op social media en ook Alice en Tatiana (Anna Kendrick en Aubrey Plaza) hebben wel zin in een korte vakantie. Om de duizenden concurrenten het hoofd te bieden, willen de twee losbandige vriendinnen zich best een paar dagen keurig gedragen. Maar hoe lang kunnen ze dat volhouden?

 

Amerikaanse komedies hebben de neiging snel te ver over de top te gaan en daar ontkomt Mike And Dave Need Wedding Dates ook niet helemaal aan. Maar dat is in dit genre helemaal niet storend, het mag een beetje te ver gaan en het zijn juist de gênante momenten van plaatsvervangende schaamte die het leuk maken. Grof en plat, want laat dat maar aan het centrale kwartet over!

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...