New York Minute   7 dec 2004
Inlay van New York Minute
 
Genre: Familiefilm, Komedie/Humor
Acteurs: Ashley Olsen
Mary-Kate Olsen
Neil Crone
Drew Pinsky
Darrell Hammond
Mary Bond Davis
Eugene Levy
Andrea Martin
Jared Padalecki
Alannah Ong
Bob Saget
Andy Richter
Riley Smith
Jack Osbourne
Joey Klein
Speelduur: 91 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0
Deel deze film: Tweeten  
 
     
 

De Olsen-tweeling is een zeer succesvol product. Beide tieners zijn niet gezegend met grote acteertalenten, maar dit olijke en blijkbaar onafscheidelijke tweetal staat al vanaf hun peutertijd (in de televisieserie “Full House” vertolkten ze samen op zeer jonge leeftijd 1 rol) garant voor hapklaar entertainment waarbij je niet teveel na hoeft te denken. Zo ook in “New York Minute”, hun nieuwste bioscoopfilm.

Het verhaal volgt de twee totaal verschillende tweelingzusjes Roxy en Jane gedurende een dag in New York. Streber Jane moet er heen om een speech te geven die haar hopelijk een studiebeurs zal opleveren, de rebelse Roxy daarentegen wil de opnames van een videoclip van haar favoriete band bijwonen teneinde haar eigen demo te kunnen opdringen aan haar rockhelden. Maar helaas loopt er van alles fout en besluiten de zusjes voor één keer samen te spannen om alle tegenslagen het hoofd te bieden.

“New York Minute” is dus eigenlijk best wel een onderhoudend en leuk filmpje, in het bijzonder voor tienermeisjes die zich aangesproken voelen door dit soort tienerkomedies. Ashley en Mary-Kate Olsen zijn erg populair en we kunnen in de toekomst nog wel het nodige van deze dames verwachten.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...