Scary Movie 3   18 mei 2004
Inlay van Scary Movie 3
 
Genre: Komedie/Humor
Acteurs: Pamela Anderson
Jenny McCarthy
Marny Eng
Charlie Sheen
Simon Rex
Jianna Ballard
Jeremy Piven
Anna Faris
Timothy Stack
Elaine Klimaszewski
Diane Klimaszewski
Camryn Manheim
Drew Mikuska
Regina Hall
Darrell Hammond
Speelduur: 84 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  6,4
Deel deze film: Tweeten  
 
     
 
De derde 'Scary Movie' is weer ouderwets leuk. De tweede film viel ietstegen, maar in 'Scary Movie 3' zit weer meer dan voldoende om lekker om telachen. Het verhaal is niet zo gecompliceerd en dient voornamelijk als rodedraad waar de grappen omheen zijn geweven. De filmkenner zal de veleverwijzingen richting grote Hollywood-producties snel doorzien. Kijk maar ofje in deze korte synopsis de centrale films er uit weet te halen.

Het leven van een journaliste loopt gevaar als ze na het bekijken van eenmorbide videoband nog maar zeven dagen te leven heeft. Tegelijkertijd lijktde aarde te worden aangevallen door buitenaardse wezens. Die hebben op eennabij geleden boerderij mysterieuze graancirkels achtergelaten en dat zorgtvoor grote onrust. De televisiezender verbiedt de journaliste aan het 'alien'-verhaal te werken en ook alles rondom de videoband is taboe. Ze besluitdie beper-kingen naast zich neer te leggen en ondanks alle gevaren blijft zede zaak onderzoeken.

Goed, het zal geen verrassing zijn dat het centrale thema van de film isafkomstig uit 'The Ring'. Dat thema wordt gecombineerd met elementen uit'Signs', Eminem's '8 Mile' en 'The Matrix' en dat maakt de film weer lekkerherkenbaar. Natuurlijk zitten er ook enkele grappen in over minder bekendefilms (b.v. Pamela Anderson's sex-video) en ook het stukje met een goedlijkende Michael Jackson is uitermate grappig. Charlie Sheen (2x Hot Shots)en Leslie Nielsen (3x Naken Gun) hebben natuurlijk ruimschoots ervaringbinnen het genre en ook de rest van de cast is niet verkeerd. Queen Latifah,Eddie Griffin, Anthony Anderson en Denise Richards zorgen voor veelherkenning en voor een geslaagde film."

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...