The Little Drummer Girl, Seizoen 1   8 mei 2019
Inlay van The Little Drummer Girl, Seizoen 1
 
     
     
 
Screenshot van The Little Drummer Girl, Seizoen 1   Screenshot van The Little Drummer Girl, Seizoen 1   Screenshot van The Little Drummer Girl, Seizoen 1
 
     
 
   
Genre: Thriller/Misdaad, Speelfilm, TV Series
Acteurs: Daniel Litman
 Florence Pugh
 Michael Shannon
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0
 
Deel deze film: Tweeten  

Naar de bestseller van John le Carré vertelt The Little Drummer Girl het verhaal van Charlie (BAFTA-genomineerde Florence Pugh): een jonge, enthousiaste maar onvervulde Britse actrice en idealist, wiens vastberadenheid wordt getest nadat ze de mysterieuze Becker (Golden Globe® Award winnaar Alexander Skarsgård) ontmoet tijdens een vakantie in Griekenland. Het wordt snel duidelijk dat zijn intenties niet zijn wat ze lijken, en hun ontmoeting verstrengelt haar in een complex plot van spionage meesterbrein Kurtz (Academy Award® genomineerde Michael Shannon).

 

Charlie speelt de rol van haar leven als dubbelspion en ze voelt zichzelf steeds meer aangetrokken tot deze huichelachtige wereld. The Little Drummer Girl vervaagt de lijnen tussen liefde en haat, waarheid en fictie, goed en fout, en weeft een spannend en explosief verhaal over spionage en internationale intriges.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...