You May Not Kiss The Bride   5 feb 2013
Inlay van You May Not Kiss The Bride
 
     
     
 
Screenshot van You May Not Kiss The Bride   Screenshot van You May Not Kiss The Bride   Screenshot van You May Not Kiss The Bride
 
     
 
   
Genre: Komedie/Humor, Actie / Avontuur
Acteurs: Rob Schneider
Tia Carrere
Kathy Bates
Mena Suvari
Vinnie Jones
Kevin Dunn
Speelduur: 96 minuten
Te huur op:    
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,5
 
Deel deze film: Tweeten  

De Kroatische crimineel Vadik Nikitin heeft het voor elkaar gekregen om samen met zijn vrouw het Amerikaanse staatsburgerschap te krijgen en alleen voor hun dochter Masha moet er nog wat geregeld worden. Als het aanbieden van steekpenningen aan agenten van de immigratiedienst niet helpt moet er een andere methode gevonden worden. Heel toevallig doet zich de ideale mogelijkheid voor als de kat van Nikitin's vrouw tijdens een fotosessie van dierenfotograaf Bryan door een fout van zijn assistente Tonya (Mena Suvari) behoorlijk gewond raakt. Bryan wordt voor het blok gezet en kan kiezen tussen een snelle dood of het verplicht trouwen met Masha. Na een jaar huwelijk kan de scheiding worden aangevraagd en kan Nikitin's rechterhand Brick met haar trouwen. Brick (Vinnie Jones) is er dan ook op gebrand om Bryan goed in de gaten te houden, want iedere vorm van handtastelijkheden is strikt verboden. Naast Brick houdt ook de immigratiedienst een oogje in het zeil, want dit soort schijnhuwelijken is bij wet verboden en ze willen Nikitin maar al te graag een voet dwars zetten. Het bruidspaar vliegt na de bruiloft naar een tropisch paradijs, maar zelfs daar kunnen ze niet aan de spiedende ogen ontsnappen. Brick, die de zaak niet vertrouwd, gaat hoogstpersoonlijk polshoogte nemen en hij komt net op tijd om te zien hoe Bryan samen met serveerster Lani (Tia Carrera), haar neef Ernesto (Rob Schneider) en de inmiddels ook overgekomen Tonya op pad gaat om de even daarvoor ontvoerde Masha te gaan redden.

You May Not Kiss The Bride is een leuke, luchtige film met een stukje actie en prachtige locaties. Het deel dat zich afspeelt in Tahiti is in Hawaii opgenomen en dat natuurschoon geeft je dat vakantiegevoel dat een film als deze extra aantrekkelijk maakt om naar te kijken. Binnen de cast geen acteurs van de A-lijst, maar er zitten voldoende bekende namen en koppen in om ook op dat vlak een dikke voldoende te scoren. Dit is gewoon een lekkere film voor een heel brede doelgroep.

 

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...