Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@videoland.be toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
NIEUWSBRIEF
WWW.VIDEOLAND.BE
 
   

 
 Fantasy, Actie   

   
 
Het jaar 1990. Er is een galactische oorlog gaande tussen twee buitenaardse rassen. Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, is een vrouw met superkrachten die na lange tijd terugkeert naar de aarde. Daar herinnert ze zich zaken uit haar verleden die bij haar vragen oproepen. Intussen neemt ze het samen met haar bondgenoten op tegen de Skrulls, die de gave hebben om van gedaante te veranderen en die onder leiding staan van Talos. Weet één van de meest krachtige superhelden van het universum de vijand te stoppen?
 
 
 
GENRE:  Komedie   

Het koppel Ellie en Pete wil een gezin stichten met behulp van adoptie. Ze voelen zich erg menslievend tot ze thuis met drie driftige kinderen zitten. Nu moeten ze proberen een manier te vinden om hun kinderen, die helemaal geen zin hebben om volwassen te worden, op te voeden.
 
 

 
GENRE:  Thriller-Misdaad   

Nels is een stille huisvader en een hardwerkende sneeuwploegbestuurder. Hij is van levensbelang voor een badplaats in de Rocky Mountains, omdat hij degene is die de winterwegen overzichtelijk houdt. Hij en zijn vrouw wonen in een comfortabele hut waar geen toeristen komen. De stad heeft hem zojuist de prijs voor de burger van het jaar toegekend. Maar Nels moet zijn rustige bergleven verlaten als zijn zoon wordt vermoord door...
 
 

 
 
GENRE:  Horror-Komedie   

Slaughterhouse is een kostschool voor de elite waar jongens en meisjes klaargestoomd worden voor macht en grootheid. Don Wallace is een nieuwe leerling van bescheiden komaf die gedwongen wordt zich aan te passen aan de geheime regels en rituelen. Gesprekken houden met de mooie Clemsie is bijvoorbeeld uit den boze. Alles verandert wanneer door aardbevingen een mysterieus zinkgat ontstaat waarbij een verschrikking vrij komt....
 

GENRE:  Historie, Oorlog   

Mary Queen of Scots vertelt het verhaal over het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart. Mary werd op haar zestiende Koningin van Frankrijk. Nadat ze op haar achttiende weduwe wordt ontstaat er de druk om te hertrouwen. Ze besluit vervolgens terug te keren naar Schotland, inmiddels onder het bewind van Koningin Elizabeth I, om haar rechtmatige plaats op de troon terug te vorderen.
 
 

 
GENRE:  Komedie   

Claude en Marie Verneuil worden geconfronteerd met een nieuwe crisis. Hun vier schoonzonen, Rachid, David, Chao en Charles, zijn vastbesloten om Frankrijk te verlaten met vrouwen en kinderen om hun geluk in het buitenland te beproeven. Claude en Marie zijn echter niet in staat om hun familie weg te denken en staan klaar om alles te doen om hen tegen te houden.
 

 
GENRE:  Suspense-Thriller   

Zes vreemden ontvangen elk een mysterieuze uitnodiging voor een escape room die ze besluiten te aanvaarden. Ze bevinden zich vervolgens in omstandigheden waar ze zelf geen invloed op hebben. Om te kunnen ontsnappen zullen ze hun verstand moeten gebruiken en op zoek moeten gaan naar aanwijzingen.
 
 

 
GENRE:  Actie   

Gloria Meyer is de winnares van een schoonheidswedstrijd. Wanneer ze getuige is van een moord, wordt ze door de baas van een gangsterbende gedwongen om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk spel dat gespeeld wordt door de CIA, de Drug Enforcement Administration en de bendeleider.
 
 

 
GENRE:  Actie   

De dochter van een machtige zakenman uit Hongkong raakt vermist in wat lijkt een routine losgeld affaire. Als Breslin en zijn team verder onderzoek plegen ontdekken ze dat de schuldige de gestoorde zoon is van één van hun voormalige vijanden. Hij blijkt tevens de geliefde van Breslin gekidnapt te hebben en houdt haar vast in de enorme gevangenis genaamd Devil's Station.
 
 

 
 
GENRE:  Speelfilm   

The Front Runner gaat over de opkomst en ondergang van de Amerikaanse politicus Gary Hart. Senator Gary Hart wordt beschouwd als koploper in de race voor de Democratische presidentiële nominatie in 1988. Maar na onthullingen over een buitenechtelijke affaire met actrice Donna Rice valt Hart af in de race, waarna Michael Dukakis de Democratische nominatie voor het presidentschap wint. Dukakis wordt in de verkiezingen echter...
 

 
GENRE:  Avontuur   

Een man strandt op de Noordpool en wacht totdat hij eindelijk gered wordt. Wanneer het ernaar uitziet dat hulp onderweg is, gebeurt er een ernstig ongeluk en is zijn kans op redding verkeken. Nu moet hij een belangrijke beslissing nemen: in het kamp blijven waar het relatief veilig is, of eropuit trekken en het onbekende tegemoet gaan, in de hoop redding te vinden.
 

 
 
 
Happy Death Day 2u
Suspense-Thriller, Komedie
 
Escape Plan 3
Actie
 
The Lego Movie 2: Th...
Animatie, Familiefilm
 
The Old Man And The...
Misdaad, Komedie, Speelfilm
 
Green Book
Speelfilm, Komedie
Nobody's Fool
Komedie
The Mule
Misdaad, Thriller
The Quake
Rampenfilm
Hoe Tem Je Een Draak...
Animatie, Familiefilm, Avontuur
Second Act
Komedie