Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@videoland.be toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
SEPTEMBER 2019 DEEL 1
WWW.VIDEOLAND.BE
 
   

 
 Actie, Avontuur, Fantasy   

 
 
Na de gebeurtenissen in Infinity War hebben de superhelden een grote tik gekregen. Hun gezamenlijke vijand Thanos is erin geslaagd om alle Infinity Stones te bemachtigen en heeft daarbij de helft van al het leven uitgewist. De overlevende helden, en met name de Avengers, hebben echter weinig tijd om te rouwen om hun vrienden en familie. Ze krijgen namelijk hulp aangeboden van onder meer Ant-Man en Captain Marvel. Allen slaan ze de handen in elkaar om Thanos alsnog te kunnen verslaan en om de miljarden doden die hij veroorzaakte weer tot leven te wekken.
 
 
 
GENRE:  Thriller   

Lizzie heeft zeven jaar geleden haar dochtertje moeten afgeven. Nu stuit ze plots op het meisje Lola, dat als twee druppels water op haar kind gelijkt. Steeds meer verliest Lizzie de greep op de werkelijkheid wanneer ze denkt dat haar dochter nog in leven is. Terwijl ze over het voogdijschap over haar zoon vecht, groeit haar obsessie met Lola en ze sluit vriendschap met diens moeder.
 

 
GENRE:  Actie-Komedie   

Tim Goodmans vader wordt op mysterieuze wijze ontvoerd. Op een dag ontmoet Tim een Pikachu, een eigenaardig pratend wezen dat niet zo sterk en wendbaar is als andere Pikachu's, maar claimt een uitermate goede rechercheur te zijn. Samen beginnen ze aan een missie om Tims vader te vinden. Tijdens hun zoektocht worden ze geholpen door de journalist Lucy.
 
 

 
 
GENRE:  Speelfilm   

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, richt de film zich op de onwaarschijnlijke relatie tussen Ann Atwater, een uitgesproken burgerrechtenactivist en C.P. Ellis, een lokale Ku Klux Klan-leider. Ellis woonde met tegenzin een gemeenschapsvergadering bij tijdens de racistisch geladen zomer van 1971 waarbij het ging over de desegregatie van scholen in Durham in North Carolina. De ongelooflijke gebeurtenissen die zich ontvouwden,...
 

GENRE:  Thriller   

Michael Lawson is een politiek assistent in Washington D.C. In zijn zoektocht naar macht doet hij er alles aan om deel te nemen aan de de campagne van Senator Baines, inclusief het chanteren van de adviseur van Baines en naar bed gaan met de vrouw van de kandidaat. Maar wanneer hij de verleidelijke dochter van de senator er ook bij betrokken raakt, komt Lawson er al snel achter dat zijn gevaarlijke spel dodelijk kan zijn.
 

 
 
GENRE:  Rampenfilm   

De Verenigde Staten, 11 september 2001. Een groep van vijf personen raakt in een lift opgesloten wanneer de noordelijke World Trade Center-toren door een vliegtuig getroffen wordt. Samen trachten ze, zonder de hoop op te geven, te ontsnappen voordat het ondenkbare gebeurt.
 

GENRE:  Speelfilm, Romantische komedie   

Gloria is een vrijgevochten vrouw van in de vijftig. Hoewel ze eenzaam is, haalt ze het beste uit haar situatie en vult ze haar nachten op feesten voor alleenstaande volwassenen in Los Angeles, steeds op zoek naar de liefde. Haar fragiele geluk verandert, wanneer ze Arnold ontmoet en ze zich vervolgens helemaal geeft in hun intense relatie.
 

 
GENRE:  Thriller   

Een mysterieuze Brit reist naar Pakistan om er een huwelijk bij te wonen. Niemand weet dat hij een verborgen agenda heeft. Onderweg naar het feest huurt hij een wagen, koopt hij ducttape en een wapen. Langzaamaan nemen de gebeurtenissen een onverwachte en gevaarlijke wending, wanneer zijn plan ontrafeld wordt.
 

 
 
 
Dumbo
Familiefilm
 
Little
Komedie
 
Shazam!
Fantasy, Actie
 
Alita: Battle Angel
Sci-Fi, Avontuur, Actie
 
Wonder Park
Familiefilm, Animatie
After
Speelfilm, Romantiek
The Curse Of La Llor...
Horror, Suspense-Thriller
Fighting With My Fam...
Sport, Komedie
Missing Link
Familiefilm, Animatie
Pet Sematary
Suspense-Horror