Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@videoland.be toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
SEPTEMBER 2019 DEEL 2
WWW.VIDEOLAND.BE
 
   

 
 Actie   

 
 
John Wick is op de vlucht geslagen, om twee redenen... hij wordt opgejaagd vanwege een wereldwijd beloofde prijs op zijn hoofd van maar liefst 14 miljoen dollar en voor het breken van een belangrijke regel van het Continental Hotel: het nemen van een leven in het hotel. John had al geëxecuteerd moeten zijn, ware het niet dat de manager van het Continental Hotel, Winston, hem één uur heeft gegeven voordat zijn lidmaatschap van het Continental wordt opgeheven en hij geen toegang meer heeft tot de diensten die deze geheime ondergrondse criminele gemeenschap biedt.
 
 
 
GENRE:  Thriller   

De film vertelt het waargebeurde verhaal van de verwoestende aanvallen in Mumbai in 2008. Een groep zwaar bewapende Pakistaanse militanten opent de aanval op het iconische Taj Mahal Palace hotel in India. Gedurende 68 uur worden honderden mensen gegijzeld, klinken er schoten en woedt er een enorme brand. Wanneer de rook is opgetrokken blijken meer dan 160 mensen gedood te zijn en nog veel meer gewonden. Alleen de moedige...
 
 

 
GENRE:  Misdaadkomedie   

Op 36-jarige leeftijd is Pierre-Paul Daoust, ondanks een doctoraat in de filosofie, chauffeur van een leveringsbedrijf. Op een dag is hij getuige van een overval die misgaat, waardoor er bij de gangsters twee doden vallen. Pierre-Paul blijft alleen achter met twee enorme sporttassen met daarin meer dan 2 miljoen dollar. Zijn plotse rijkdom trekt de aandacht van meerdere mensen.
 

 
GENRE:  Actie, Misdaad   

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de grootste bankroof in de geschiedenis van de Vernigde Staten. In het verkiezingsjaar van 1972 steelt een bende dieven uit Youngstown, Ohio dertig miljoen dollar uit een kluis van de United California Bank in Laguna Niguel in Californië. De kluis blijkt geld te bevatten uit een geheim fonds van president Richard Nixon. Het geld werd verkregen door illegale bijdragen en chantage.
 

 
GENRE:  Actie-Thriller, Avontuur   

Henry was ooit een legendarische huurmoordenaar die geniet van het isolement van zijn hut aan het meer. Op een dag wordt zijn rust verstoort door de komst van Melody, een jonge vrouw die een overlevende blijkt te zijn van een groot ongeval met een sneeuwmobiel. Hij zal vervolgens moeten beslissen of hij zijn eigen leven riskeert om het hare te redden.
 
 

 
GENRE:  Misdaad, Actie   

Een groepje personen steunt seriemoordenaars en is bezig met het oplossen van een mysterie. Eén van hen zou namelijk verantwoordelijk zijn voor de moordaanslag op een Amerikaanse senator. De groepsleden ontdekken dat dingen niet zijn zoals ze lijken te zijn en achterhalen de waarheid. Die ontdekking brengt grote gevolgen met zich mee.
 
 

 
 
GENRE:  Misdaad, Romantiek   

Het is de zomer van 1987 en de Italiaans-Amerikaanse Gio Fortunato heeft weinig aan zijn hoofd buiten het racen met auto's en het najagen van meisjes. Overdag werkt hij als autodealer maar elke avond komt Gio tot leven op Francis Lewis Boulevard, de cruise-strip waar alle lokale jeugd naartoe trekt op zoek naar goede tijden. Gio, de koning van de boulevard, denkt dat hij het allemaal voor elkaar heeft tot een noodlottige avond...
 

 
GENRE:  Spionage, Speelfilm   

De in Engeland geboren Joan Stanley is een Sovjet en sympathisant van de communistische partij. Ze wordt ingelijfd als ambtenaar en wordt in de jaren 30 gerekruteerd door de KGB. Ze slaagt erin geheimen omtrent de kernbommen door te spelen aan de Sovjet-Unie en weet ruim een halve eeuw haar identiteit als spion verborgen te houden.
 

GENRE:  Thriller, Sci-Fi, Horror   

De drie vrienden Zach, Randy en Kayla maken een videoserie die ze uitzenden op het internet. Ze hebben het vermoeden dat hun buren vermoord zijn en dat iets of iemand bezit genomen heeft van hun lichamen. Het drietal besluit de zaak nader te onderzoeken en gebruikt het als onderwerp voor hun videoserie.
 

GENRE:  Speelfilm   

Vice volgt het waargebeurde verhaal van Dick Cheney, één van de belangrijkste vicepresidenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Als vicepresident onder George Bush was hij berucht om zijn omstreden standpunten. Dick was een voorstander van de ‘War on Terror' en de Iraakse Oorlog.
 

 
 
GENRE:  Actie-Thriller   

Lauren Curran en haar man Russell verhuizen naar The Pinnacle, een elegant, modern appartementencomplex met alle voorzieningen, waaronder een modern beveiligingssysteem. Lauren, die herstellende is van een tragisch verlies, voelt zich veilig door de extra beveiliging, maar vermoedt al snel dat er iets mis is met het appartement, tot grote zorg van Russell, die denkt dat ze zich dingen inbeeldt. Lauren onderzoekt het bedrijf...
 

GENRE:  Speelfilm   

On the Basis of Sex vertelt het waargebeurde verhaal van Ruth Bader Ginsburg. Ruth is een Amerikaanse juriste die in haar strijd voor gelijke rechten tussen mannen en vrouwen een hoop obstakels moet overkomen en vooroordelen moet zien te bestrijden. Uiteindelijk weet ze de functie te bekleden als één van de negen rechters van het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten.
 

 
 
Avengers: Endgame
Actie, Avontuur, Fantasy
 
Pokemon Detective Pi...
Actie-Komedie
 
Dumbo
Familiefilm
 
After
Speelfilm, Romantiek
 
Angel Of Mine
Thriller
The Wedding Guest
Thriller
Little
Komedie
Wonder Park
Familiefilm, Animatie
Affairs Of State
Thriller
Alita: Battle Angel
Sci-Fi, Avontuur, Actie