Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@videoland.be toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
FEBRUARI 2020 DEEL 1
WWW.VIDEOLAND.BE
 
   

 
 Speelfilm, Misdaad   

 
 
NU TE HUUR
Gotham City in de jaren 80. Een clown, Arthur Fleck genaamd, voelt zich uitgekotst en verstoten door de maatschappij. Geleidelijk aan wordt hij krankzinnig en ontpopt hij zich van vriendelijke, vrolijke clown tot schurk, beter bekend als 'de Joker'. Iemand die kickt op haat en het creëren van chaos.
 
 
 
NU TE HUUR
GENRE:  Speelfilm   

Engeland, herfst 1927. Anderhalf jaar na de gebeurtenissen uit de serie gaat de Britse koning George V met zijn gevolg een rondreis door Yorkshire maken, waarbij hij wil overnachten op Downton Abbey. Na bekend worden hiervan wordt er op Downton Abbey meteen hard gewerkt aan het voorbereidingen van dit koninklijke bezoek en wordt zelfs de hulp van de gepensioneerde butler Charles Carson ingeroepen om alles vlekkeloos te laten...
 
 

 
TE HUUR VANAF: 13-02-2020
GENRE:  Misdaad, Actie   

Jim Dillon is een voormalige Texas Ranger met een veelbewogen verleden. Nu is hij een uitgerangeerde marshall in de stervende stad Silver Rock, die weigert een pistool te dragen. Jim wordt gedwongen om actie te ondernemen wanneer een meedogenloze motorbende in Silver Rock neerstrijkt. Onder leiding van de psychotische Diablo valt de bende Main Street binnen, snijdt de telefoonlijnen door en neemt de hele stad over.
 
 

 
 
TE HUUR VANAF: 07-02-2020
GENRE:  Mysterie, Speelfilm   

Isabel is een vrouw die een weeshuis in Calcutta runt en een mysterieuze donatie krijgt van iemand uit de Verenigde Staten. Ze reist vervolgens naar Amerika om deze multimiljonair, Theresa genaamd, te ontmoeten. Hun levens kruisen elkaar in het weekend, omdat Theresa's kind gaat trouwen...
 

NU TE HUUR
GENRE:  Speelfilm, Komedie   

De jonge journaliste Ashleigh vertrekt met haar vriend Gatsby naar Manhattan, New York om de bekende regisseur Roland Pollard te interviewen. De regisseur neemt Ashleigh na het interview mee op een trip door New York, waarop Gatsby besluit familie op te gaan zoeken. Onderweg komt hij per toeval de zus van een vroegere vlam tegen.
 

 
TE HUUR VANAF: 07-02-2020
GENRE:  Actie-Thriller   

Christian is een politieagent uit Kopenhagen die gerechtigheid zoekt voor de moord op zijn voormalige partner, gepleegd door een mysterieuze man genaamd Imran. Met behulp van agente Alex probeert hij de dader op te sporen. Zonder het te weten belanden ze in een kat-en-muisspel met een onbetrouwbare CIA-agent die er een eigen agenda op nahoudt.
 
 

 
 
 
It: Chapter Two
Suspense-Thriller, Horror
 
Rambo - Last Blood
Actie
 
Good Boys
Komedie
 
Anna
Actie-Thriller
 
Scary Stories (to Te...
Suspense/Horror
Hustlers
Komedie, Misdaad, Speelfilm
Ad Astra
Avontuur, Mysterie
Angel Has Fallen
Actie
Night Hunter
Thriller
Once Upon A Time In...
Speelfilm