Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@videoland.be toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
FEBRUARI 2020 DEEL 2
WWW.VIDEOLAND.BE
 
   

 
 Actie   

 
 
NU TE HUUR
Henry Brogan is een moordenaar op leeftijd, werkzaam voor de NSA, die van plan is zijn carrière de rug toe te keren. Zijn opdrachtgevers willen hem echter niet laten gaan en maken een kloon van hem. Hierdoor moet Henry het opnemen tegen zijn jongere en nog snellere en sterkere versie, een die al zijn handelingen kan voorspellen.
 
 
 
TE HUUR VANAF: 26-02-2020
GENRE:  Thriller, Horror, Komdie   

Een jonge vrouw staat op het punt te gaan trouwen met haar rijke vriend. Tijdens haar huwelijksnacht wordt ze door de familie van haar man uitgenodigd om mee te doen in hun traditie. Maar dan verandert het spelletje in een dodelijk spel waarbij de deelnemers moeten vechten om te overleven.
 
 

 
TE HUUR VANAF: 21-02-2020
GENRE:  Fantasy, Avontuur   

Wanneer Prince Philip het eindelijk aandurft Aurora ten huwelijk te vragen, lijkt het erop dat er een einde komt aan de vijandigheid die al generaties heerst tussen Ulstead en The Moors. Aurora weet haar stiefmoeder Maleficent zelfs over te halen om in te gaan op een uitnodiging in het kasteel van koning John en koningin Ingrith.
 
 

 
 
NU TE HUUR
GENRE:  Animatie, Familiefilm   

Surly en zijn vrienden, Buddy, Andie en Precious, ontdekken dat de burgemeester van Oakton City een gigantisch maar vrij armoedig pretpark wil bouwen. Hiervoor zal echter het stadspark, wat hun leefomgeving is, moeten wijken. Samen met de andere dieren uit het park moeten ze de burgemeester zien te stoppen. Daarnaast krijgen ze ook nog te maken met de dochter van de burgemeester en een gekke agent van de dierenpolitie.
 

 
NU TE HUUR
GENRE:  Familiefilm, Animatie   

Een groep buitenbeentjes komt een Yeti genaamd Everest tegen. Ze besluiten dat ze Everest vanuit Sjanghai terug willen brengen naar zijn familie. Samen beginnen ze aan een 3000 kilometer lange reis om het magische schepsel met zijn gezin te herenigen op het hoogste punt op aarde.
 
 

 
TE HUUR VANAF: 23-02-2020
GENRE:  Oorlog   

1943. Een bende Vlaamse rebellen weet een Duitse U-boot te kapen. Hiermee proberen ze het door België beloofde uranium vanuit Congo naar de Verenigde Staten te vervoeren. Een missie die de uitkomst van de oorlog kan bepalen.
 
 

 
NU TE HUUR
GENRE:  Thriller   

Een kleine boot nadert het grootste eiland van de Flannan archipel, een klein geïsoleerd eiland dat niet groter is dan een voetbalveld en 35 kilometer uit de kust van Schotland ligt. Het doel is om routinematig de drie vuurtorenwachters af te lossen die 6 weken het licht hebben bediend. Wanneer ze het dok naderen is er niemand die hen begroet. De lier blijkt gebroken en de telefoon defect. De ervaren mannen Thomas, James en...
 

 
NU TE HUUR
GENRE:  Speelfilm, Thriller   

Een psychologe in een tbs-kliniek belandt in een onmogelijke situatie. Ze raakt namelijk tot over haar oren verliefd op een van de patiënten, de gevaarlijke Idris. Hij is een serieverkrachter die in de kliniek onderzocht en behandeld wordt. Het lijkt alsof Idris klaar is om terug te keren naar de maatschappij, maar is dat wel zo?
 

 
 
TE HUUR VANAF: 28-02-2020
GENRE:  Misdaad   

Het waargebeurde verhaal van een van de grootste overvallen in de Amerikaanse geschiedenis. Twee kleine criminelen smeden een noodlottig plan om een kluis waarin 30 miljoen dollar zit te kraken. Dat geld behoort toe aan de plaatselijke maffia van Rhode Island.
 

 
TE HUUR VANAF: 27-02-2020
GENRE:  Speelfilm, Komedie   

Een cynische platenbaas wordt tijdens een vrijgezellenweekend in Cornwall in de maling genomen: zijn collega's overtuigen hem ervan het lokale zeemanskoor een contract aan te bieden. Hij gaat de uitdaging aan, maar de vissers laten zich niet zomaar overtuigen. Ondertussen raakt de man steeds meer gecharmeerd van het dorpsleven. Bovendien valt zijn oog op de dochter van één van de koorleden.
 

 
 
Joker
Speelfilm, Misdaad
 
Downton Abbey De Fil...
Speelfilm
 
47 Meters Down: Unca...
Horror, Avontuur
 
Good Boys
Komedie
 
Disturbing The Peace
Misdaad, Actie
Rambo - Last Blood
Actie
It: Chapter Two
Suspense-Thriller, Horror
A Rainy Day In New Y...
Speelfilm, Komedie
Domino
Actie-Thriller
After The Wedding
Mysterie, Speelfilm