Ontvangt u deze nieuwsbrief in uw ongewenste e-mail box of wordt deze onterecht als spam gemarkeerd? Voeg dan nieuwsbrief@videoland.be toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Indien de nieuwsbrief niet correct vertoond wordt, kunt u ook de webversie bekijken.

 
 
 
NIEUWSBRIEF
MAART 2020 DEEL 2
WWW.VIDEOLAND.BE
 
   

 
 Mysterie, Thriller   

 
 
TE HUUR VANAF: 21-03-2020
De befaamde misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) wordt dood aangetroffen in zijn landhuis, net na z'n 85ste verjaardag. Uit het niets duikt de charmante en scherpe privédetective Benoit Blanc (Daniel Craig) op om de zaak te onderzoeken. Hij krijgt af te rekenen met een bende hebberige familieleden, die elkaar zonder aarzelen verdacht maken, en enkele loyale bedienden die stijf de lippen op elkaar houden. Blanc baant zich een weg door een kluwen van valse sporen, zelfzuchtige leugens en verborgen motieven, vastberaden om de waarheid te achterhalen.
 
 
 
TE HUUR VANAF: 27-03-2020
GENRE:  Familiefilm, Animatie   

Frozen 2 is het vervolg van de bioscoophit Frozen uit 2013 en volgt Anna, Elsa, Olaf, Kristoff & Sven in een nieuw, spannend avontuur. Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Er is een nieuwe bedreiging voor Elsa's koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze een spannende reis tegemoet om het antwoord te vinden waar Elsa zo lang naar op zoek is. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de...
 
 

 
TE HUUR VANAF: 18-03-2020
GENRE:  Speelfilm, Sport   

Academy Award-winnaars Matt Damon en Christian Bale schitteren in Le Mans ‘66, gebaseerd op het merkwaardige waargebeurde verhaal van Ford tegen Ferarri. De visionaire Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby (Damon) en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles (Bale) gaan samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie, de wetten van de natuur en hun eigen persoonlijke demonen om een revolutionaire raceauto voor de Ford...
 
 

 
 
TE HUUR VANAF: 27-03-2020
GENRE:  Actie-Thriller   

Een gewonde, jonge vrouw zit alleen opgesloten in een ziekenhuis. Ze moet zien te ontsnappen aan een stel kwaadaardige moordenaars die op zoek zijn naar het enige bewijs dat hen kan linken aan een gruwelijke moord: de kogel in het been van de vrouw. Een gepensioneerde agent krijgt de opdracht de vrouw te beschermen.
 

 
TE HUUR VANAF: 26-03-2020
GENRE:  Horror   

De jonge Harper heeft een ongezonde relatie achter de rug. Het lijkt erop dat haar ex-vriendje haar aan het stalken is. Tijdens Halloween gaat ze met vrienden naar een vervloekt huis dat hun grootste angsten belooft waar te maken. Geen van hen die kan voorspellen dat sommige nachtmerries werkelijkheid zullen worden.
 

 
TE HUUR VANAF: 25-03-2020
GENRE:  Suspence-Thriller, Horror   

Wanneer verpleegster Quinn van een patiënt te horen krijgt dat de voorspellingen die de Countdown-app doet, over hoe lang je nog te leven hebt, volgens hem uit zullen komen én dat hij daarom denkt binnen 24 uur te sterven, besluit ze uit nieuwsgierigheid de app zelf te downloaden. Wanneer de patiënt precies op het moment dat hij verwachtte onder bizarre omstandigheden sterft, gelooft Quinn dat er duivelse krachten achter de...
 
 

 
TE HUUR VANAF: 25-03-2020
GENRE:  Mysterie, Misdaad   

Betty McLeish is een rustige Engelse vrouw die haar man is kwijtgeraakt en kwetsbaar is in die zin dat ze veel empathie heeft met mensen. Ze is niet rijk, maar heeft een goed leven. Toch mist ze gezelschap en iemand om naar het theater of de bioscoop te gaan of uit eten. Ze gaat online en vindt Roy Courtnay, een charmante en grappige man, maar met een crimineel verleden.
 

 
 
TE HUUR VANAF: 18-03-2020
GENRE:  Suspense-Horror   

Een seriemoordenaar heeft het gemunt op de meisjes op de campus. Nieuwkomer Riley raakt verwikkeld in een sinister complot met een duister geheim bij het dispuut waar ze lid van is. Ondertussen onderzoekt haar vader, rechercheur Cole, de zaak. Hij moet proberen de identiteit van de moordenaar te onthullen voordat het te laat is en Riley het volgende slachtoffer wordt.
 

TE HUUR VANAF: 26-03-2020
GENRE:  Romantische komedie   

Emma neemt het vliegtuig. Ze denkt dat het toestel op het punt staat te crashen. Daarom vertrouwt ze haar geheimen toe aan een vreemdeling tijdens de vlucht. Tenminste, ze denkt dat hij een vreemdeling is. Dat verandert als Emma later Jack, de jonge algemeen directeur van haar bedrijf, ontmoet. Hij blijkt van alles over haar te weten, zelfs de meest intieme details.
 

TE HUUR VANAF: 25-03-2020
GENRE:  Actie, Komedie, Horror   

Columbus, Tallahassee, Wichita en Little Rock hebben zich aardig weten aan te passen in Zombieland en slagen er samen in een veilig onderkomen te vinden... in het Witte Huis. Maar de persoonlijke spanningen nemen toe en de zusjes Wichita en Little Rock kiezen ervoor er tussenuit te knijpen. Columbus en Tallahassee besluiten een poging te doen het team te herenigen en volgen de dames richting Graceland, maar ontdekken tijdens...
 
 

 
 
TE HUUR VANAF: 18-03-2020
GENRE:  Thriller, Horror   

Jenn is compleet alleen, gestrand op een klein tropisch eiland nadat haar boot is gezonken. Elke dag is het een verschrikking en kost het haar al haar energie om te overleven, eten te vinden en tegen de elementen te vechten. Maar wanneer de zon onder gaat wordt Jenn's grootste nachtmerrie waar en wordt ze geterroriseerd door iets vreselijks uit de jungle en veranderd ze van overlever... naar een prooi.
 

TE HUUR VANAF: 27-03-2020
GENRE:  Misdaad   

De Zwarte Weduwe is niet dood... Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat...
 

 
 
 
Midway
Oorlog
 
Maleficent: Mistress...
Avontuur, Fantasy
 
Terminator: Dark Fat...
Sci-Fi, Actie
 
Gemini Man
Actie
 
Torpedo
Oorlog
Joker
Speelfilm, Misdaad
Downton Abbey De Fil...
Speelfilm
Jay & Silent Bob Reb...
Komedie
Ready Or Not
Horror, Thriller, Komdie
Running With The Dev...
Misdaad, Actie